Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policista Jeff Talley (Bruce Willis) dlouhá léta pracoval jako vyjednavač losangeleského týmu SWAT. Náročná, stresující profese, v níž zdaleka ne všechny případy skončí šťastně, traumatizovaného policistu nakonec donutí přijmout místo policejního šéfa v idylickém městečku Bristo Camino. Sen o poklidné policejní práci daleko od velkoměsta se nečekaně změní v noční můru. Tři brutální zločinci se po nevydařeném vykradení obchodu v panice ukryjí v domě, kde jako rukojmí drží chlapce, dívku a jejich otce. Případ ještě zkomplikuje fakt, že otec unesené rodiny je účetním mafie. Mafie má nespočet spolehlivých způsobů, jak se postarat o ochranu svých tajemství. Policista pochopí, že nesmí couvnout. Musí využít všechny zkušenosti ze své bývalé praxe a znovu bojovat o ohrožené životy... Bruce Willis se vrací ve špičkové formě k žánru akční krimi, se kterým spojil své největší úspěchy (série Smrtonosná past/Die Hard, Poslední skaut/The Last Boy Scout, Na dostřel/Striking Distance, Poslední zůstává/Last Man Standing). Film Rukojmí byl natočen podle stejnojmenného bestselleru Roberta Craise, který je v literárním světě považován za skutečného mistra napětí. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

skipercak

skipercak (hodnocení, recenze)

Pre mna tam bolo par skvelych scen ale inac bohuzial nic moc. Aj ked Willisa zboznujem...Skratka napr. taky jeho neskorsi film 16 blokov je lepsi..

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Zajímavé nápady, zajímavé zpracování a zajímavé záběry a kamera. Zbytek filmu je takovou snůškou pitomostí, že je mi až za Bruce a Desplata smutno. ~~~ Slabé **

movieband

movieband (hodnocení, recenze)

První film s Brucem Willisem kde jsem ho viděl brečet ...... a jinak je to taky svým způsobem bomba film

maroo77

maroo77 (hodnocení, recenze)

Tento film se mi moc líbil. Dobrý výkon Bruce Willise a byl jsem napnutý celý film

Lweon

Lweon (hodnocení, recenze)

Mne hrozne vadil vlasaty unosca A la Terminator+Freddy(nocna mora) prepichnuta tvar, 5 litrov krvy minul uz v jej izbe,a potom si este beha v horiacom dome s Molotovym koktailikom....proste nonsence.cele to bolo umele a pozlepovane z inych akcakov..neznasam vyumelkovane filmy

horor2

horor2 (hodnocení, recenze)

Nebyl to špatný film,ale chtělo by to větší hráče,proti Willisovi nikdo nestojí,když pominu ty teroristy co mu unesou manželku.

Zadri

Zadri (hodnocení, recenze)

Po prvotním očekávání u začátku filmu, dopadla na mou hlavu už jen nuda, nuda a nuda. Myslím že ani Bruce Willis to nezachránil a já už si půl hodiny od shlednutí nedokáži ani vybavit o čem ten film byl:-)

Kerkk

Kerkk (hodnocení, recenze)

Tenhle film se mi líbil. Zezačátku jsem si sice říkal, že ten Willis má ve všech filmech úplně stejný výraz, ale ten pocit se s postupem času vytratil - nejsem si ale jisý, jestli kvůli tomu, že jsem si na to zvykl, nebo jestli kvůli tomu, že se začal tvářit jinak. Potom už je ale většinou všechno, jak má být - hlavní záporáci dostatečně protivní na to, abyste jim nedrželi palce, mafiáni dostatečně drsní na to, abyste věřili, že rukojmí určitě zabijí, když nesplní, co chtějí. Všechny ženy správně ječí, aby to na vás zapůsobilo atd. Prostě takový správně odměřený americký thriller. Člověk to nepotřebuje vidět často, ale jednou za čas je to potřeba.

Worissek

Worissek (hodnocení, recenze)

Když tak koukám na tohle hodnocení myslím si že by měl tento film získat o hodně větší . Tento film je velice pěkně zpracovaný . Hodně dobrý film. Proto 5 hvězdiček .

Ruud36

Ruud36 (hodnocení, recenze)

Konečně jsem po nějaké době zase viděl hodně dobrý thriller - nenapadá mě nic závažného, co bych filmu vytknul...naprosto úžasný scénář, dobrá kamera...fakt výborný film

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Související novinky

Režisér Die Hard 4.0?

Režisér Die Hard 4.0?

15.04.2005

Bruce Willis (na obr.) bol zrejme spokojný s réžijným vedením Florenta Emilia Siri pri ich spolupráci na akčáku Rukojemník, keďže mu navrhol aj réžiu DIE HARD 4.0, štvrtého pokračovania slávnej… (více)

Reklama

Reklama