Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračování filmu Pravá blondýnka se Elle (Reese Witherspoon) vrací v celé své růžové a načechrané kráse. Je vycházející hvězdou v advokátní kanceláři a plánuje svatbu s mužem svých snů. Když však zjistí, že její firma zastupuje společnost, která testuje kosmetiku na zvířatech (a dokonce i na rodinných příslušnících milované čivavy Bruisera), stane se odhodlanou bojovnicí za psí práva. A dostane padáka na hodinu. Elle se vydává na křížovou výpravu do Washingtonu, aby vzala věci do svých pečlivě upravených rukou. Do politické arény však není snadné proniknout - zvláště když z moře šedi, černi a námořnické modři vyčníváte jako růžový palec. S pomocí světáckého poslíčka se Elle nakonec podaří přesvědčit kongresmanku Ruddovou, aby ji přijala jako asistentku a umožnila jí prosadit své názory. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (262)

Vabr 

všechny recenze uživatele

Jednička byla totálně boží, ale dvojka je fakt trapná. Vtipy jsou trapné a takové wtf vymyšlené, že jsem se tak 2x zasmál jen proto, že jsem to nečekal, ale to bylo tak vše. I postavy o dost ztrapněly. Kadeřnice ✂ má v hlavě vygumováno a mele totální sra*ky, bylo lepší, když v jedničce nemluvila. Blondýna je vypatlaná, jak by si to představoval člověk v jedničce, akorát samozřejmě že v jedničce byla o dost vtipnější, ne ve dvojce, když v jedničce až tak blbá nebyla. Její vztah s učitelem je přeslazenej jak cukrovka a příběh vlastně skoro to samé jak v jedničce jen se všemi těmito mínusy. Hned od začátku mi bylo jasný, že to bude špatný a taky že jsem to po 40 minutách vypnul. Fakt strašná sra*ka a umřít trapností se mi fakt umřít nechtělo... VYHODNOCENÍ: GAY PSI, WTF?? ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Velké množství natočených filmů nese nějaké poselství a konkrétně u tohodle to není možné přehlédnout. Je to praštěná komedie se vším všudy, přistihla jsem se jak kroutím hlavou nad stupiditou jednotlivých postav, hlavně těch v místní americké, politické scéně. Tak aby se na plné kolo a před všemi kamerami hlasitě rozeštkala jedna zákonodárkyně kvůli tomu, že na své rty použila rtěnku Malina č. 6 a druhý otevřeně přiznal, že jeho pes je gay ... hihi, no ... důležité je ale to poselství, ne? Je třeba bojovat za práva těch co nemohou mluvit a bránit se proti bezohledné pokusárně jednotlivých kosmetických ústavů. Tak si myslím ... který kocour zaplatil životem za to, že si každý den můžu promašťovat pleť Niveou? Mazat si obličej krémem budu ale stále ... "a hlavně nemyslet!" ()

Reklama

Turiec 

všechny recenze uživatele

Film od diváka vyžaduje prijať obrovskú dávku nadsádzky. Aj tak však zostáva rovnako umelý, ako ženy v ňom a úsmevy hlavných predstaviteľov. Skôr mi to pripadalo ako reklama na kozmetiku, alebo sprostá propaganda, niečoho čo neexistuje, ale často sa spomína – americký sen. Na natočenie niečoho podobného naozaj treba mať žalúdok. A hlavne treba mať ten správny bezcharakter, aby človek mohol na niečom podobnom zarábať. Pravá Blondínka 2 je primálo vtipná na to, že to má byť komédia. Ja osobne som sa nezasmial ani raz, ale beriem sa s rezervou. Pripadalo mi to nudné a priveľmi urečnené. Ľutujem každého, kto film pozeral s titulkami. Apelujem na tvorcov: Tretie pokračovanie už, prosím, NIE! Odporúčanie potenciálnym divákom: Siahnite radšej po dobrej knihe. ()

sa_kra 

všechny recenze uživatele

Reese? Třikrát fuj a velká hanba k tomu. Co v jedničce zachraňoval hezkej zadek a probleskující vtípky skrz ambiciózní Elle, tady už nezachrání ani svěcená voda. Nudné, růžové, neskutečně trapné a hlavně úplně zbytečné. Napoprvé jsem se za dvacet minut nedostala a abych pravdu řekla, nepřipadám si v životě vůbec o nic ochuzená.... ()

Berry 

všechny recenze uživatele

Banda uječených blonďatých krav..Nic víc...Vlastně je tohle něco jako ,,remake" na jedničku. Elle má na začátku nepřítelkyni a na konci filmu se z ní stane přítelkyně. Elle se na začátku něco nedaří, ale na konci se jí to podaří... Jediný rozdíl je v tom, že je to tentokrát pěkně trapný a hlavně NEvtipný... ()

Galerie (39)

Zajímavosti (18)

  • Tisková konference k filmu se konala v Londýně místo Los Angeles, protože Reese Witherspoon (Elle Woods), která byla tehdy v pátém měsíci těhotenství, tam zrovna natáčela Jarmark marnosti (2004). Dvě třetiny účastníků konference kvůli tomu letěly do Londýna, kde se ubytovaly v přepychovém předválečném hotelu Grosvenor House. (HappySmile)
  • Během úvodní scény jedna z dívek ukáže na fotku Elle (Reese Witherspoon) s kongresmankou Rudd (Sally Field) a pronese: "That's two kick-ass women. I like them. I really like them." Jde o odkaz na projev Sally Field, když v roce 1985 přebírala Oscara za nejlepší ženský herecký výkon ve filmu Místa v srdci (1984). (HappySmile)
  • Tento film byl v roce 2006 označen americkým časopisem Entertainment Weekly za 25. nejhorší pokračování, které bylo kdy natočeno. (HappySmile)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno