Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračování filmu Pravá blondýnka se Elle (Reese Witherspoon) vrací v celé své růžové a načechrané kráse. Je vycházející hvězdou v advokátní kanceláři a plánuje svatbu s mužem svých snů. Když však zjistí, že její firma zastupuje společnost, která testuje kosmetiku na zvířatech (a dokonce i na rodinných příslušnících milované čivavy Bruisera), stane se odhodlanou bojovnicí za psí práva. A dostane padáka na hodinu. Elle se vydává na křížovou výpravu do Washingtonu, aby vzala věci do svých pečlivě upravených rukou. Do politické arény však není snadné proniknout - zvláště když z moře šedi, černi a námořnické modři vyčníváte jako růžový palec. S pomocí světáckého poslíčka se Elle nakonec podaří přesvědčit kongresmanku Ruddovou, aby ji přijala jako asistentku a umožnila jí prosadit své názory. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (261)

mirkath1 

všechny recenze uživatele

Pokud diváctvo nepochopilo, že je to parádně přehnaná parodie na všechny a na vše je to smutné. Je vidět, že pokud se najde solidní řečník-ukecá a utáhne na vařené nudli kohokoliv. Je však třeba mluvit na lidi jejich jazykem a šlápnout na kuří oko :) Viz konec, kde si komory čtou pochvaly z poháru :)) No je mi vás líto-já se skvěle bavila ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Ugh, priamy útok na inteligenciu diváka zaplavením ružovou farbou a teplými psami. Tento film by mal mať podtitul "Od blondínok, o blondínkach, pre blondínky." a sedelo by to dokonale. Miestami mi bolo fakt trápne za tých hercov čo tam boli nútení robiť, ale dať jednu hviezdu mi príde až moc kruté. Bolo to síce strašne hlúpučké, ale zabaviť sa na tom dalo a nespôsobilo to väčšiu ujmu ako dočasné zníženie IQ. 4-/10 ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Čakal som teda o niečo horšiu paseku aj keď to bolo miestamy až moc gýčové, či už scenáristicky s nulovými dialógmi alebo zasadením príbehu do kongresu vo Washingtone. Aspoň že tam bolo zopár aj keď malých vtipkov ináč by to putovalo hodne do odpadu. Presnejšie 30% viac nie ale aj tak prikláňam sa dole, Reese dnes to máš za jednotku, nič viac nič menej. Na niektoré herečky stvárňujúce političky sa nedalo pozerať - v skratke bol to jeden veľký otras, prečo musia byť tie najväčšie ohavy. ║Rozpočet $45miliónovTržby USA $90,186,328Tržby Celosvetovo $124,914,842║ samozrejme zdvojnásobenie výšky rozpočtu a automatické spackanie príbehu oproti prvej blondýnke - to je klasika pokračovaní ()

Fallen_One odpad!

všechny recenze uživatele

U tak odpadního filmu paradoxně nechápu tolik hvězd, dvouhvězd či dokonce trojhvězd. To musí být leda hvězdy od blondýnek nebo těch, kdo maj za přítelkyni blondýnu a nechtěj si u ní udělat oko, aby si večer šukli. Není třeba tohle vidět celé, pár scén a dialogů brzo odhalí, že půjde o kolosální kokotinu. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Jednička mě nijak neuchvátila, ale celkem jsem se bavil, v duchu toho, že dvojky jsou horší, je tento film příšerný - ubíjející nuda vytvořená bůhví pro koho. Tu jednu hvězdičku dávám za růžový klobouček ve stylu Che Guevary :) a pár jakýchstakýchs vtipů. Stejně ale jako film nemůžu doporučit, to bych se propadl v pekle... ()

Galerie (39)

Zajímavosti (17)

  • Reese Witherspoon (Elle Woods) požádala produkci, jestli by si po natáčení mohla nechat veškeré značkové oblečení, které ve filmu nosila. (HappySmile)
  • Scény na schodech Kapitolu Spojených států amerických byly natáčeny ve státním Kapitolu v Utahu. Scény uvnitř byly natáčeny v budově illinoiského státního Kapitolu. Obě místa byla upravena tak, aby se podobala národnímu Kapitolu. (HappySmile)

Reklama

Reklama