Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děti tajných agentů musí zachraňovat rodiče. Gregorio a Ingrid jsou nejlepší tajní agent světa. Pracují pro různé země a jsou vysláni, aby zneškodnili svého největšího nepřítele... jeden druhého. V jistém exotickém koutu světa se konečně setkají tváří v tvář, zamilují se do sebe a vydají se na tu nejnebezpečnější misi: vychovávat děti. Nyní, kdy vyměnili špionáž za rodičovství, jsou povoláni zpět do akce. Jeden po druhém začnou mizet jejich bývalí kolegové, nejlepší špióni světa, a tak jsou Cortezovi nuceni přijmout technického génia Fegana Floopa. Když ale zmizí i Cortezovi, jsou na světě jediní dva lidé, kteří je mohou zachránit – jejich děti. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (232)

Turiec 

všechny recenze uživatele

Dobrodružno-komediálny film pre staršie deti o nezničiteľných detských agentoch. Dej nie je komplikovaný a dobrodružnosť príbehu pravdpodobne zaujme mladého diváka. Obaja hlavní detskí predstavitelia zahrali svoje postavy ako ostrieľaní harcovníci. Najlepšie to vyniklo pri scénach so spy kids dvojníkmi. Oddychový rodinný film. ()

Akana 

všechny recenze uživatele

Programově oddychový film určený hlavně dětem, které se zhlédly v superhrdinech a bondovských agentech. Že jde o Rodriguezovo dílo poznáme spíš z hereckého obsazení, než z čeho jiného. Jeho pokus o rodinnou, trikově opulentní komedii se vcelku vydařil, hýří ztřeštěnými nápady, děj hezky odsýpá, ale pocit nadšení se přece jen nedostavuje. Rodriguezova fantazie nemá eleganci a soudržnost Tima Burtona ani bezbřehost a podprahovou zlověstnost Terryho Gilliama. Přes lehce dietní vyznění ale přesto palec nahoru. 70% ()

Reklama

2Pac 

všechny recenze uživatele

Děs a hruza...Ucast Monka, Desperada, Luois a lekara z ER berem iba ako nepodareny darcek hercov pre svoje deti (sice, o ziadnych Clooneyho detoch neviem;) Je mi jasne, ze toto, co som pred chvilou dopozeral je urcene pre 7 az 10 rocne deti, no ale "šak to musí mať aj dáku kultúru kua, ne?!"Jednu hviezdicku davam za plesatu Teri Hatcher. ()

Dlo'h-osh odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerný infantilní film ve kterém se děti se pokouší chovat jako dospělí a vůbec se jim to nedaří. Scény, kde 11-letá holka v černém obleku a se slunečními brýlemi přepere dospělého chlapa jako nic jsou bizarní. Navíc špionážní rekvizity jsou ohavné a zbytečně pestrobarevné. Pokud vám je méně než 10 let přidejte si jednu hvězdičku. ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Robert Rodriguez má i dětskou duši... bohužel. Teda mě to nevadí, ať si ji má. Ale točit o tom filmy... ee. Na to od něho nejsem zvyklej. Na to nejsem zvědavej. Vlastně jsem se na to chtěl podívat, abych zjistil, jakou roli v tom má Machete. Blbou! Akorát jsem se dozvěděl, že se vlastním jménem jmenuje Isidor "Izzy" Cortez... ale jinak jeho postavu beru jako shodu jmen se skutečným zabijákem Machetem. Celé je to blbé. Teda až na hlavního padoucha, Alexandra "Poskoka" Miniona, kterého si střihl Tony Shalhoub. A jo, je tam pár chytlavejch nápadů a ze začátku to má i ten Rodriguezovský nádech, ale celkově je to strašná sračka pro moderní dítě. Nebo spíš mi to připadalo, jak kdyby to Rodriguez natočil pro svoje děti. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (19)

  • Poslední Rodriguezův snímek, který byl natáčen na film. Post-produkce filmu probíhala na ranči Skywalker George Lucase, a ten zde uvedl Rodrigueze do tajů digitálního filmování s vysokým rozlišením. (HappySmile)
  • Danny Trejo hraje v Rodriguezových filmech většinou postavu, která má ve jméně nějaký typ nože. Tentokrát je to Isador "Mačeta" Cortez. (HappySmile)
  • Inspirováno Rodriguezovou částí filmu Čtyři pokoje, který kromě něj točili další 3 režiséři. (HappySmile)

Související novinky

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

27.05.2015

Robert Rodriguez sice občas vypustí ze řetězu Macheteho a loni natočil dlouho odkládanou dvojku Sin City, jinak se ale s oblibou věnuje hlavně dětským filmům. Spy Kids to dotáhli ke čtyřem dílům a… (více)

Reklama

Reklama