Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Said dělá Týně nemravné návrhy a Janek mu dá pěstí. Karolína se dozví, že má Lukáš nabídku na práci do zahraničí, a chce se s ním dát dohromady. Lukáš to prokoukne a odmítne ji. Kluci sestěhují Toma a Eriku do jednoho pokoje. Tom je z toho nervózní. Klára přijde na to, že Roman už nepracuje v Solange, a rozejde se s ním. (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Posledně byl pisálek krátký na televizi, dnes už zase nabyl moci. Arab přišel a zase odešel - s monoklem a jako další nepřítel (jak jinak), na špičku nejsou peníze, bez peněz není v Praze láska a chlapi na vsi jsou plaší. Zlatokopka chtěla jet na Maledivy dřív, než tam najedou socky. Starosta a jeho parta budou příště. Taky vesničanů dnes notně ubylo, zato byly hody, jaké svět neviděl. Ani my jsme je neviděli. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Herecké řady v tomto díle prořídly. Těžko říct, jestli byl na vině virus nebo nedostatek financí. Že by došly scénáristům nápady? Nejvíce jsem postrádala paní Batulkovou s kámoškami a jejich intriky, které na rozdíl od dramatických mužských intrik mají v sobě i nějaký ten humor. Uzdravte se holky, ať zaženete začínající nudu. ()

Reklama

Reklama