Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Otec Niny Ivan (P. Višňovský) nedokáže přenést přes srdce, že si jeho dcera chce adoptovat dítě. Potenciální rodiče Terezky nalezené v babyboxu však začnou mít mezi sebou spory – dokážou vůbec zvládnout výchovu nemocného dítě? Peter má prsty v podvodných machinacích na stavebním úřadu a má zájem o výhodný prodej jedné parcely. Musí si však nutně půjčit další peníze u přítele Romana (D. Heriban). Vtom se mu však ozve věřitel, že chce peníze zpět. A Kristína začíná mít zdravotní problémy kvůli pokročilému těhotenství, ale také kvůli nepříjemné vzpomínce na minulost, která se vrací… (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak narození kluka odbouralo mojí teorii s více časovými liniemi, ale linka Norisové je tedy opravdu silná, a diváka donutí věnovat jí 100% pozornost. Jsem zvědavý, kdo z ostatních teda bude otcem tohoto nechtěného dítěte :) Největší ironií by bylo, kdyby to byl nakonec Geišberg z páru, který se snaží o adopci... Šebová zatím tak proplouvá mezi linkama, zajímalo by mě, k čemu bude dál její linka s Jackuliakem, nebo to bude jen výplňovka. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Má to NEPOCHOPITELNÝCH! (ano, opravdu to nechápu) 79 procent. Z prvních dvou dílů bych rozhodně sešmikal jeden. A protože se obávám, že se tady takhle šlape voda i zbylých deset hodin, tak od toho dávám ruce pryč a poohlídnu se po něčem, co tady bude mít pro mě za mě 50 procent, ale bude to trochu tepat. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Narození dalšího dítěte v nezávidění hodné situaci matky je zajímavé, ale jinak pořád zmatené a upřímně dialogy an vývoj příběhu mne zatím moc nepřesvědčil. Nicméně trochu lepší než první díl. ()

jungewolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý díl ( ČT 1, pondělí 9.1.2023, 22.35)- dávám 4,5 - 5 * a 71 % . /// Vyrobeno s podporou Ministerstva kultury SR . Těžko říct, která zpěvačka nazpívala ústřední píseň Posledný krát : v titulcích je uvedený jen nic neříkající Peter Bič Projekt (P.B. je autorem hudby) . ()

Reklama

Reklama