Reklama

Reklama

Bezstarostný pohodář Nyles (Andy Samberg) se na opulentní kalifornské svatbě kouše nudou. Stejně jako nevázaná a mírně cynická sestra nevěsty Sarah (Cristin Milioti). Když spolu uvíznou v časové smyčce a prožívají ten samý svatební den znovu a znovu, hledají způsoby, jak se zabavit, nebo alespoň nezbláznit. Ať udělají cokoliv, ráno neponesou žádné následky, a tak postupně ztrácejí veškeré zábrany... Chytrá i ztřeštěná letní komedie vás rozesměje nahlas a zároveň vám připomene, že i když zdánlivě na ničem nezáleží, stojí za to zachovat si aspoň trochu lidskosti a lásky. (Aerofilms)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (324)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Ústřední trio znám moc dobře a mám rád (Samberg - Brooklyn 99, Milioti - How I Met Your Mother, Simmons - Portal 2), takže i kdyby to byla hrůza, tak tam jsou sympatické tváře. Hrůza se nekoná. Nad rámec klasického dovádění s časovými smyčkami se koná sympatická love story, která je dostatečně odlišná od té, kterou měli např. Murray a MacDowell. Párování ve smyčkách pro změnu připomíná Russian Doll, kde to ovšem bylo žánrově lehce jinde. Neobjevujeme Ameriku (pouze Palm Springs), ovšem jako potomek Groundhog's Day je to důstojné. Kdo od toho čeká cokoliv většího nebo jiného, bude zklamán. A stále tu inovativní věci k probádání jsou, jak ukázala tuzemská Princezna zakletá v čase , kde se časové smyčky mísí s pohádkovou tématikou. Sečteno a podtrženo vyjádřeno místním hodnocením slabší 4 hvězdy. Jakožto režijní debut je to však solidní práce hodná uznání. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Příjemný kýč. 1)  Mám Andyho Samberga rád pro jeho obrovské charisma navzdory jeho nadměrnému pozadí a mizerným filmům, v nichž vystupuje. I tady je 42letý komik na svém písečku a předvádí své obvyklé kreace._____  2)  Přiznám se, že dostat se do podobné časové smyčky by mě lákalo...tak na měsíc. Co všechno by se dalo podniknout a vyzkoušet! Pak bych ale musel mít zaručenou cestu ven._____ 3)  Výstižný koment: Marigold***. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Je to prvý tanec!“ – „A to vadí?“ Neviem no, ktovieako ma to nechytilo. Ústredné herecké duo mi pripadalo skôr nesympatické, než sympatické a nezachránil to ani J.K. Simmons (skôr naopak). Časová slučka občas trochu zábavná a raz za polhodinu sa scenáristovi podarí vymyslieť dobrý vtip („jedna veta“, koláž sexu), ale to je asi tak všetko. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Námetovo skvelé, ale v konečnom dôsledku mám z toho trochu zmiešané pocity. Komediálny rozmer tohto filmu je na veľmi vysokej úrovni a ja osobne som sa pri prežívaní rovnakého dňa v podaní Nylesa a Sarah parádne zabavil - niektoré scénky a hlášky stáli naozaj za to. Horšie je to však s tým dramatickým a romantickým rozmerom filmu, ktorý bol v mnohom skôr na škodu ako na úžitok. Podľa mňa to výrazne pribrzdilo inak skvelo rozvinutú komédiu a celý ten sentiment tomu fakt nepomáhal. Čo už... Ale inak, Cristin Milioti, dosť pohľadná žena (hlavne ten prenikavý pohľad, hmmm). Celkový dojem trochu zaostal za očakávaním, hlavne kvôli tej sentimentálnej dra-romance. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Na Hromnice o den více aneb chci od filmu něco více. A film překvapivě překvapuje, jelikož v sobě zdařile kombinuje hned několik žánrových témat, takže v jednu chvílí baví svým ztřeštěným humorem, aby pak přehodil na vážnou linku a aby to ke konci uzavřel tou romantickou částí. Andy Samberg příjemně překvapil, jelikož ho ve filmovém světě, znám převážně z těch ztřeštěných komedii, ale tady ukázal, že má i nějaký ten herecký talent. Cristin Milioti tu v podstatě neznám a tohle je první film, který sem s ní viděl, nicméně svoji roli zvládla výborně. A pak je tu vynikající J. Jonah Jameson aka J.K. Simmons, který byl příjemným rozptýlením a jeho časová linka byla hodně zábavná. Co mně trochu mrzí, že se nedozvíme nic o postavě, kterou Samberg hraje, což působí trochu strašidelně, ale snad to nebyl sériový vrah nebo tak něco. Film sice nijak výrazně nevybočuje, ale je přesně tím čím je, pohodový film s jasným poselstvím. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (20)

  • Sarah (Cristin Milioti) přijde s nápadem, jak se ze smyčky dostat ven – odpálí v portálu kozu trhavinou, druhý den nemůže kozu najít (zmizí). Sarah s Nylesem (Andy Samberg) se tedy rozhodnou udělat to samé (stejně jako koza zmizí do jiné reality). Na konci filmu si ale můžeme všimnout, že Roy (který ve smyčce zůstal) mluví s Nylesem, který si sice nic nepamatuje, ale neměl by v Royově realitě existovat. (Eflyax)
  • Scénu s Nylesom bežiacim nahý po púšti nakrútil najprv dablér a potom pre istotu aj Andy Samberg, ak by bolo vidno, že to zjavne nie je on. Vybratý bol záber s dablérom, hoci Samberg povedal, že "môj zadok bol vtipnejší". (Arsenal83)

Související novinky

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

30.01.2023

Režisér povedené romantické komedie Palm Springs Max Barbakow našel svůj příští projekt. Letos se dočkáme jeho nové komedie Brothers s Joshem Brolinem, Brendanem Fraserem a Peterem Dinklagem, nově si… (více)

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

03.02.2021

Dnes odpoledne byl zveřejněn kompletní seznam nominací pro 78. ročník Zlatých glóbů. A stále výrazněji se ukazuje, že streamovací služby v těchto oceněních upevňují svou pozici. Netflix si letos… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama