• dobytek

Myslel jsem si, že to bude nějaká detektivka, ale ona to byla spíš taková nepovedená komedie, kde se na pozadí řeší nějakej kriminální případ. Co se týče komediální stránky, tak jsem moc nezasmál. Havelka v hlavní roli mi lez dost na nervy. Zřejmě tu roli dostal jen z toho důvodu, že umí zpívat (pořád tam zpívá s nějakejma kotlíkářema), jinak byl naprosto nevýraznej. A jeho femme fatale taxikářka Tatiana Kulíšková taky nic moc. Naopak herci ve vedlejších rolích se předvedli v dobrym světle. Ať to byl Poloczek, Husák, Potměšil, Fišer a řada dalších... Jinak ve filmu jde o to, že hlavní postava dostane úplatek 100 litrů, což byly v roce 85 ukrutný prachy a jde to odevzdat na VB. Takovýho blba bych snad vrátil rodičům a nechal přemrdat.(17.6.2011)

• TheRaven

Lehce humorná kriminálka s jednoduchou zápletkou, klasicky příjemné osmdesátky z českých vod, navíc plné zajímavých jmen. Lepší dvojhvězda.(9.5.2010)

• Kryton

Nepříliš výrazná epizodka o jednom naivním architektovi, co dostane 100.000 Kč.(8.1.2012)

• slunicko2

Typická nevýrazná moralizující komedie reálného socialismu. Druhá hvězdička je víceméně z nostalgie.(20.6.2011)

• klúčik

Film zapadol do doby vzniku. Je o ničoma pre nikoho. Určite ani v kinách sa dlho neohrial. Slabučké.....30%.(24.3.2009)

• analog

nevyrazné,stylovo rozpacite,....standartne natoceny mierne podpriemerny film pre nenarocneho divaka.ale-on ten ceskosl.priemer bol celkom dobry:-) na rozptylenie ale postaci.2 a pol.(25.3.2009)

Na dobu vzniku to neni tak špatný film. Tenkrát se zkrátka točilo o ničem, témata nebyly. Buď je nepustily komanči, nebo nezajímaly diváctvo. Výkony herců jsou dobré. Havelka hraje a zpívá, Poloczek, Skopeček, Pleskot, Kulíšková, Fišer a další odehráli rozhodně lepší standart. Já tomuto filmu zkrátka nic nevytýkám a docela rád se na něj mrknu (možná i z nostalgie). Zkrátka 60 %.(9.5.2010)

• brasek

Neoslovil ma veľmi tento snímok... naozaj rozpačitá záležitosť. Neviem, či nebol natočený len preto, že chýbal nejaký filmový kus do plánu nejakej päťročnice.(25.10.2010)

Tři hvězdy nejvíce z nostalgie. Pomalé tempo, roztlačování trabanta, nezkorumpovaná policie :) Navíc Havelkovo ztvárnění ňoumovského podivína (ale poctivýho) mě vysloveně baví. Ale za to že chce za každou cenu stavět paneláky, za to má u mě velký podstatný mínus...(7.1.2012)