Reklama

Reklama

Superšéf 24 hodin do pekla a zpět

(pořad)
Rozhovor
Reality-TV
Česko, 2020, 4x55 min

Obsahy(1)

Zdeněk Pohlreich se vrací ve velkém stylu! Zdeněk během neuvěřitelných 24 hodin podává pomocnou ruku restauracím, které už neví, kudy kam. Vyvede Zdeněk žalostný podnik doslova z pekla? (TV Prima)

Videa (1)

Rozhovor

Recenze (113)

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Že je csfd v hajzlu už vím dávno, ale že až v tak hlubokém jsem teda netušil. 58 procent (díky tomu mému odpadu to spadlo o procento) nechápu. Jinak je smutné, že takové Nebezpečné Vztahy jsou v černém a každý na to nadává jak je to fakeové atd a tady je to hrané snad ještě více a buď to nikdo nepozná nebo jsou vážně všichni tak blbí. P.s. možná by neuškodilo prověřovat některé uživatele (speciálně ty 5 hvězdičkové) mám takový pocit, že tady se uměle navyšuje hodnocení přes fake profily a neřeší se to. ()

subic 

všechny recenze uživatele

Zdeňka mám rád, ale tady u toho tak trochu skřípu zubama. A za uši mě taky tahají ty dotáčené komentáře. To, co mi vadí asi nejvíc, jsou ty jakože skryté kamery, ještě něž se tam objeví Zdeněk Pohlreich a zastaví provoz. Jak jako skryté, když tam natáčí provoz i v kuchyni, kdo by je tam pustil a proč? Tohle chce ještě nějaké vysvětlení. Na druhou stranu předloha Gordon je už sám o sobě dost vymleté téma, pokud zrovna netočí třeba o kokianu v jeho restauracích. ()

Reklama

Razzor_82 odpad!

všechny recenze uživatele

Pohlreich se zaprodal peklu! Neskutečně naivní až bizardní odpad! Převleču se za bábu a jdeme s rodinkou na jídlo, nikdo nic nepozná ikdyž všechen personál čumí do kamer. Afektovaně přehrávané až komické. Pak vám to tady během 24.hodin nakopnu na miČelinskou hvědu..to budete koukat! Kdo tomuhle uvěří? Tady by bylo lepší se z pekla už nevracet. 0/10 ()

PaulCZE odpad!

všechny recenze uživatele

Koncept o ničem, Mádle, který točí jen samé extrémní srance prostě nemá schopnost dát dohromady cokoliv kloudného. Že se Pohlreich pod vidinou peněz nechává do něčeho takového uvrtat je zoufalost, navíc po posledních sériích Ano Šéfe kde to šlo kompletně do háje. Nakonec ještě Pohlreichovo kolečko médii kde říkal jak je tenhle děs super, jak nikdo z hospody nevěděl, že se to natáčí a jak ho to hrozně bavilo.. jo jasně :) ()

bufanda8 

všechny recenze uživatele

Ti Američani mi k tomuhle formátu tak nějak víc sedí, dokážou prostě přehnaně reagovat snad úplně na všechno... To u nás moc nefrčí, česká verze vypadá zatím tak nějak nepodařeně... Není zde prostor pro tolik vtipů, dramaturgie je naplánovaná snad do posledního detailu, ze střihu má člověk epileptický záchvat... Škoda, že se nezakoupila licence na Hell's kitchen alespoň, když MasterChefa už má NOVA. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • „Superšéf je živější, má rychlý střih. Je to takový lehce hektičtější, ale divácky zajímavější,“ uvedl Zdeněk Pohlreich. (SONY_)

Reklama

Reklama