Reklama

Reklama

Superšéf 24 hodin do pekla a zpět

(pořad)
Rozhovor
Reality-TV
Česko, 2020, 4x55 min

Obsahy(1)

Zdeněk Pohlreich se vrací ve velkém stylu! Zdeněk během neuvěřitelných 24 hodin podává pomocnou ruku restauracím, které už neví, kudy kam. Vyvede Zdeněk žalostný podnik doslova z pekla? (TV Prima)

Videa (1)

Rozhovor

Recenze (113)

RedRose 

všechny recenze uživatele

Zdendu mám rád, ale Ano, šéfe! bylo asi mnohem lepší... Ta zvýšená rychlost mi nesedí, údajně skryté kamery, které se dle potřeby pohybují asi moc skryté nebudou... A hlavně: do restaurace se po čase nevracejí! Nejdřív jsem si říkal, že to vadit nebude, ale na konci každého dílu, prostě něco chybí... Možná udělají Návraty jako dřív v Ano, šéfe, ale těžko říct... Dívat se asi budu, ale není to úplně ono... ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na návrt šéfa v roli, která ho proslavila a která mu nejvíc sedí. Bohužel po atmosféře Ano, šéfe! zde není ani památka, nový koncept je více gastronomicky profesionální, divácky však méně přitažlivý, zrychlené tempo prakticky všeho mi vůbec nesedlo a chyběly mi i legendární hlášky a humor. Vlastně by se dalo i říct, že nový koncept je nudnější, neosobní a na oko až moc umělý. Velké zklamání. 5/10. ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Zdendu mám rád, vždycky jsem jeho pořady a díly Ano, šéfe! sledoval a bavilo mě to. Je člověk na svým místě, umí vařit, umí zajistit komplet chod restaruace atd., to všechno je v pořádku. Ale tady se koncept nepovedl, přestože je to zakoupená licence. Nepůsobí to věrohodně a vlastně je mně to líto, protože si říkám, jestli má zrovna on (navíc po deseti letech velice úspěšnýho pořadu) zapotřebí. No nevím, zatím byly natočený 4 díly, co jsem se dočetl, otázkou je, jestli to vůbec bude pokračovat. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Zdeněk Pohlreich v X rozhovorech, proč nepokračoval úspěšný formát Ano, šéfe!: „Už se cítím unavený – přestává to mít smysl – a bla bla bla a bla bla bla“. Takže se převléknu za Rakosníčka, kolem mne bude tancovat televizní štáb a všichni se budeme tvářit, že nikdo neví, že jsem to já. Chápu, že původní pořad už přestával pozbývat na platnosti a sledovanost klesala. Chápu, že náš nejznámější šéfkuchař léty spadl do závislosti na televizní obrazovce. Ale tohle je hodně špatné ochotnické divadlo a já si raději dám „kluka s kamením nebo řetízek z druhého hrníčku“. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Dnes už poměrně mimo mísu, jak o život hláškující Zdeněk, jakkoli ustupující ze světel slávy, to má rád očividně horké, ovšem tohle už sám neutáhne.. V souvislostech současných problémů covidkrize, alias Konec číšníků v Čechách, poměrně smutná podívaná, v níž sice zazní několik úderných pravd, zároveň se však ukazuje, že Prima už nestíhá.. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • „Superšéf je živější, má rychlý střih. Je to takový lehce hektičtější, ale divácky zajímavější,“ uvedl Zdeněk Pohlreich. (SONY_)

Reklama

Reklama