Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Laura a Massimo se vrací na scénu v ještě lepší formě. Situaci ale milencům komplikují Massimova rodina a záhadný muž, který se uchází o Lauru. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

BMW12 

všechny recenze uživatele

První hodinu jsem si říkal, že ten film snad nemá vůbec žádný scénář! Divák opravdu celou hodinu sleduje jenom sled erotických scén, které jsou navíc často prostříhávány, takže si je vůbec neužije, a děj filmu, nějaká hlavní dějová linie, zde úplně chybí. To jsem snad ještě u žádného filmu nezažil. Až po hodině se konečně začne něco dít, kdy Laura odjede se Španělem, a tak alespoň tato krátká část je trochu zajímavá. ()

edie sedgwic odpad!

všechny recenze uživatele

Ja viem, ze by som nemala, ale na tomto si proste zgustnem. Najlepsie sa pise o zlych filmoch, vsakano? A tento je naozaj, naozaj, ale naozaj zly. Ale pekne po poriadku. Najprv si teda povedzme, co je v tom filme dobre: v podstate vobec nic. No a teraz k tomu zlemu. Nie je to ani tak o tom, ze su to vsetko uplne slabi a nepresvecivi herci, ale ono to proste absolutne nefunguje. V prvom rade ma totalne iritoval fakt, ze som mala obcas pocit, ze pozeram nejaky playlist na youtube. S kazdou novou scenou sa spusti dalsi z nekonecnej rady "plouzakov", ktore su aj textom aj hudbou akoze namieru usite, obcas ju vyslovene popisuju. O nezmyselnosti a deravosti pribehu sa ani nema zmysel bavit. Prva cast konci nehodou, kedy nevieme, co sa vlastne stalo, kto prezil a kto neprezil. Druhy film sa o nehode takmer nezmienuje, zacne akoze romantickou sexualnou predsvadobnou scenou a potom sa asi dalsiu hodinu vezie na striedavo zmyselnych a smiesnych sexualnych excesoch. Potom akoze pride velky plot twist v podobe zahadneho zahradnika, ktory sa z cista jasna objavi a potom sa z neho stane velky zachranca. Zaverecna dramaticka akcna scena je taka zla, ze to nie je ani smiesne. A zase raz ostaneme v napati, ci v tretom filme sa vobec spomenie, co sa stalo, alebo len proste zase vhupneme do nejakej random sceny, ktora sa do niekolkych sekund zmeni na sex. Ja neviem, toto nie je ani filmarcina, toto je...fuserina. ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Tak jak jsem jedničku kritizoval, tak dvojka byla úplný opak. Erotické scény bomba, kdo zažil pochopy jak je to dobře udělané, tomuhle se říká pravá chuť sexu. Oba dva herci už se mi podobaly mnohém víc jak minule, příběh o dost lepší jak jeho předchůdce. Všechno se změnilo a zlepšilo. Spousta skvělé hudby, místo na natáčení bylo skvělé, jediné co bych fakt vytknul je obrovské nechutné brýle při každé příležitosti, nevím co je to za modu čím větší ti odpornější ale to byl jediný hnus na který se nedal koukat. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

První díl mě svým zvráceným způsobem vlastně celkem bavil a přišel mi jako lepší a odvážnější verze Padesáti odstínů, které byly úplně k hovnu. Dvojka sice přesně ví, že diváci chtějí tolik sexuálních scén, kolik to jen jde, ale čeho je moc, toho je příliš. A v druhé půlce se to zvrtne už do úplné parodie a to ještě čekám, že trojka vůbec na TEN konec nenaváže (stejně jako mi bylo připomenuto, že dvojka nenavazuje na jedničku). Snad jen ten Simone Susinna mě tu bavil. Do černé nepůjdu, na druhou stranu čistý průměr a přestřelená míra rajcovnosti. ()

PanPyzamo 

všechny recenze uživatele

Druhý díl podle mě ještě horší než ten předešlý. I když byl první díl špatný, tak se v něm něco trochu odehrávalo a zde je snad ještě více sexu, což některým může vyhovovat, ale jde o to, že asi tak první půlku filmu je to co chvíle nějaká sexuální scéna. Vy tak v kuse sledujete sex, dokud není zhruba tak ta druhá půlka filmu, kde už s těmito scény trochu zpomalí a přijde na řadu trochu příběhu, který je podle mě stejně slabý. Co tedy tento film nabízí? První půlka samý sex, který si můžeme v dnešní době najít všude na nejmenovaných stránkách a v druhé půlce už sice nějaký děj, který ale není zrovna nejlepší. Tento film nejspíš potěší jen ty největší fandy prvního dílu. Ostatním bych radil se tomuto vyhnout. Nemá to dle mého názoru co nabídnout. Leda byste chtěli pořádnou dávku erotiky bez hlubšího děje. Jinak fakt nevím. Za mě špatný film, který nedoporučuji. 2/10 ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Záběry s Lamborghini Urus byly točeny u města Cala Gonone. (Ficik)
  • Natáčalo sa vo Varšave a na viacerých miestach v Taliansku. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama