Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Černoch Kevin Pope je špičkovým agentem CIA. Se šéfem Oakesem se právě pokouší koupit od ruského překupníka Adriana Vase kufříkovou jadernou bombu. Podaří se jim domluvit obchod, který se má uskutečnit za deset dnů. Na ulici však odcházejícího agenta napadnou neznámí útočníci a smrtelně ho postřelí. Oakes je přesvědčen, že za útokem stojí skupina teroristů, která má o zbraň také zájem, a že si její členové nejsou jisti, zda Kevina zabili. Dozví se také, že Kevin měl bratra dvojče. Za sto tisíc dolarů je ochoten ho zastoupit. Agenti ho podrobí intenzivnímu výcviku, jehož součástí je nejen proměna v elegantního světáka. I když Oakes zpočátku příliš v úspěch akce nevěří, muž ho překvapí svou přizpůsobivostí. Když se ubytuje v bratrově newyorském bytě a stane se terčem útoku neznámého vraha, raději zmizí. Oakes ho však najde, řekne mu pravdu a přesvědčí ho, aby pokračoval. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (322)

bublajsa 

všechny recenze uživatele

Slabší tři hvězdičky ... tady jsem si užívala snad jen pohledu na sira Hopkinse(!), který tady podle mě ztrácí možnost se nějak herecky projevit - možná zcela dobrovolně. Rádoby tvrdej chlap je mi tady v jeho podání proti srsti. Nápad dvojčat je sympatický, ale neoriginální. Hodně keců, samej kýč. Ráda se čas od času na film podívám, ale nic hlubšího mi nedává. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Wow....Tak sem čekal kravinu a dostal sem příjemné překvapení.Film balancuje mezi akčním filmem , komedií a thrillerem.Chrise Rocka opravdu nemusím a lezl mi na nervy ve Smrtonosné zbrai 4 ale tady je dobrej a má hustý hlašky.Anthony Hopkins....no tak ten toho moc nepředvedl takže standart.Jo a ty určitě stojí za to se zmínit o hudbě protože ta byla výborná ( hlavně hip-hop )...........no tak tohle sem napsal před asi 2 měsícema a dal sem tomu 4*.Včera sem to viděl znova a dávám za 5*.Skvělá akční komedie a výbornej soundtrack. ()

Reklama

igi B. 

všechny recenze uživatele

Bum bác atomovka... Až tak! . . . To se zase jednou v tučesku děly věci. No ale to je asi tak všechno... J.S. i A.H. se asi nějak popletli ve spojení, nebo co. Pár štěků pro >hvězdy< z řad našinců pak jen dokresluje bídu tohohle navenek >áčkového< filmu, který se však d.m.s.n. tak nějak minul své kategorie. Takže ještě že aspoň zbyly ty lacině odbyté žánry s pateticko-pitomým happyendem... . . . Dvě hvězdičky s odřenýma ušima a notnou dávkou noční tolerance - tedy jen za ono kouzlo nechtěného při pohledu na naše réálie, huhňajícího Vašuta nevyjímaje... :o) - - - P.S. Docela by mě zajímalo, jestli z těch peněz, co v Česku probendila americká produkce, šla alespoň nějaká procenta na naši >skvělou< kinematografii. Ale dost bych o tom pochyboval... Spíš bych čekal takovou >českou malou domů< ... - - - - - (Poprvé viděno 17.11.2008 na tv Nova, komentář zde jako statisticky bezvýznamný - 18.11.2008) ()

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Nic víc ani nic míň než průměrný akční film s odfláknutým scénářem, který zaujme snad jen tím,že se skoro celý odehrává v Praze. Anthony Hopkins překvapivě zklamal a hraje hodně pod svoje možnosti, na druhou stranu jeho tupě napsaná postava mu nic jiného nedovoluje... Ani ti čeští herci ve vedlejších roličkách nepůsobí moc dobře - Marek Vašut s tím jeho improvizovaným drsným výrazem začíná být už dost trapný... Všechno to nakonec opět velice překvapivě zachraňuje hláškující Chris Rock, který byl jediným důvodem proč jsem se u toho neukousal nudou... Ve výsledku jsou to takové hodně slabé 3 hvězdičky, a ještě by mě zajímalo kdy konečně v Americe pochopí, že Česko už nějaký pátek není komunistickou zemí a nežije tu na každém rohu ruský terorista či mafián připravený odpálit jaderné hlavice na New York... ()

Blofeld odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto nechápu, jak mohl režisér, který natočil Telefonní budku, Tábor tygr a Volný pád, neatočit takovou kravinu a ještě tak debilním způsobem. Naprosto nechápu, jak mohl Hopkins, který baly například v Soumraku dne perfektní, zahrát svoji roli tak pitomě. Naprosto nechápu, že jste ve svých hodnoceních tak mírní. A nepovažuji se za nechápavého člověka. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (19)

  • V závěru filmu během honičky s mercedesem se v jednom ze záběrů utrhne přední SPZ a zůstává vyset jen na jediném šroubku. Hned v dalším záběru je však značka opět přimontovaná. (Mr.Hudson)
  • Na konci, když se Jake Hayes (Chris Rock) žení, se objeví nápis, značící v překladu „o 3 měsíce později“. Postavy však uvádějí, že časový odstup je půl roku. (Mr.Hudson)
  • Když Jake s Nicole a záporňákem padají dolů šachtou na prádlo, je vidět, že Jake jednou nohou minul koš na prádlo. V další scéně je vidět, jak vylézá z koše. (Musak)

Související novinky

MacGyver míří do kin

MacGyver míří do kin

25.05.2010

Parodie od chlápků ze Saturday Night Live nazvaná MacGruber během uplynulého víkendu totálně propadla (4 miliony dolarů se zoufalým průměrem na jedno kino jsou fiasko i pro film za skromných 10… (více)

Reklama

Reklama