Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Demi Moore v roli vojenské důstojnice, kterou vybrali na výcvik do speciálních oddílů americké armády. Nejdřív ale musí překonat nástrahy vojenského výcviku, mužské povýšenosti a dokonce sabotáže, aby dokázala své schopnosti, přičemž si je celou dobu vědoma, že budoucnost žen v armádě závisí na úspěchu její mise. (Intersonic)

Recenze (286)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Já vůbec neměl v plánu se na to dívat, pak jsem několikrát pochyboval, jestli to vůbec dokoukám a teď zas pro změnu nevím, co k tomu napsat... Když opomenu, že už jenom ze slova armáda mám kopřivku, tak vidět holku v maskáčích a se samopalem v ruce je pro moje oči větší utrpení, než sledovat Saláka v brance. Netvrdím, že na to ženy nemají, ale když už to teda v našem supersvětě funguje tak, že je potřeba se ustavičně kvůli něčemu zabíjet, tak ať se prosím pěkně mezi sebou mlátí nabušení šeredové a pěkná děvčata ať nám tu zůstanou pro radost. Děkuju. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Scott je samozrejme dobrý režisér, ale G.I.Jane mu veľmi nevyšla..Ono nie je tak problém v tom ako je to natočené, skôr v scenári. Neviem či mi niečo ušlo, ale celý čas som nechápal či sa jedná o agitku zoženštenia armády, poukázanie na diskrimináciu, o motivácii hlavnej postavy už ani nehovorím...Koniec som doslova odzýval... Existuje kopec lepších filmov o vojenskom drile, ktoré majú aj nejaký ten hlbší podtext, G.I Jane sa im nepribližuje. ()

Reklama

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Nedají se moc pochopit motivace jednotlivých postav tohoto filmu. Vše je radši zbytečně komplikované, protože kdyby to bylo jednoduché, zjistilo by se, že to nedává moc smysl. Jinak má tato šovinistická hra na vojáčky chvílemi docela spád a strhující tempo, ale ta zpackaná přestřelka ve finále, to skutečně vyráželo dech, pokud pomyslíme, že to natočil Ridley Scott. A Demi Moore si nechala kvůli filmu hlavu vystříhat dohola a pak za svoji roli ještě dostala Zlatou malinu. Tomu se říká zkrátka pech. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nezazvonil zvonec a útlaku žen v NAVY SEALS je konec.. Scott jen o úlisný knír Vigga méně patetický než v Gladiátorovi vypráví příběh o loutce politiků v boji za práva žen, která si přestřihla nitky a jakožto něžná orchidej mezi bodláky se drsným výcvikem změnila v bodlák plešatý. Dobře, chápu poselství, ale mnohem více budu vždycky obdivovat sílu a odvahu žen v nevyhnutelných situacích, než tady tu dobrovolnou spartakiádu se spolkem zelených gum, mezi kterými čaruje král buzerplacu V.Mortensen s vizáží sňatkového podvodníka střiženého členem Village People. Seno, sláma, Latte, káva, seno, sláma, Latte, káva… A teď si jdu pustit na kabelovce přímý přenos ze slyšení amerického senátu, projednávajícího diskriminaci mužů v šicích dílnách. Předpokládám, že to v půlce přeruší, až zjistí, že ve Státech už vlastně žádné dílny nemají.. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Drsný film o drsné ženě pod taktovkou Ridley Scotta. Je zde vidět podrobný náhled na nejdrsnější výcvik na světě, na výcvik amerických Navy Seals. Příběh se mi páčil a na závěr jedna ostrá akce v Lýbii. Silně mi to připomíná starší Bojové nasazení s Clintem Eastwoodem. Ale vidět Demi Moore, jak tam všem nakope prdel, rozhodně stojí za to. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (12)

  • Sam Rockwell měl původně hrát jednu z hlavních rolí, dokončil několik kamerových zkoušek, ale byl nahrazen kvůli zranění. (HellFire)

Související novinky

Willis a Stallone: Akce je pořád baví

Willis a Stallone: Akce je pořád baví

23.08.2011

Jeho bývalá manželka Demi Moore si zahrála G.I. Jane, Bruce se teď připojil k týmu G.I. Joe. Konkrétně v roli „otce všech Joeů“, generála Joea Coltona. Kolovaly o tom drby už nějakou dobu, teď to… (více)

Reklama

Reklama