Reklama

Reklama

Jackass Forever

  • USA Jackass 4 (pracovní název) (více)
Trailer 1

Poslední divoké kousky partičky, co má na svědomí sérii Jackass. Legendární šílenci se vracejí na scénu, aby s malou pomocí nových účastníků předvedli další kolo naprosto nepřístojných, zábavných, absurdních a často nebezpečných dobrodružství. V tomto snímku posouvají Johnny a jeho parta hranice ještě dál! (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (95)

Big_Boss 

všechny recenze uživatele

Začátkem roku překvapivě vyšel novej a zároveň i poslední díl filmu Jackass s naší naší známou, ale výrazně prošedivělou partou. Tyhle mamrdi se pro naše pobavení opět vrací s další dávkou kreténský zábavy ve formě kopanců do koulí, vystřelů z děl, dráždění vyšinutejch bejků a další nebezpečný zvěře . Trochu jsem měl obavy, že s věkem hoši trochu poleví, ale naštěstí jsem se mýlil a nakonec vyváděj stejný kraviny jako zamlada. Jestli jste viděli předchozí tři filmy, tak víte do čeho jdete. Novinkou jsou v tomhle filmu i tři nováčci, ale žádnej z nich nejde s kaskadérskejma kouskama do takovejch extrémů jak originální parta. No i když Poopies se přiblížil asi nejvíc. A samozřejmě největší masochista je opět Steve-O. Mezi moje nejbolíbenější kousky patří našlapaný intro ve stylu starejch monster filmu, svačinka pro supa, překážková dráha, testování suspenzorů a i když nechci odhalovat všechny kousky, tak prozradim, že v mym nejoblíbenějším figuruje Earhon připoutanej k židli s lososem v klíně. Celkově tenhle film pořád nepřekonalo můj nejoblíbenější díl Jackass 3.5, ale já se u tohohle posledního rozloučení v jednom kuse smál a to je asi to jediný na čem záleží. V dnešní depresivní době jsme tenhle snímek potřebovali asi víc než kdy jindy. Jako rozloučení to fakt rozhodně za to. Pro fanoušky Jackass je tohle samozřejmě povinnost, takže tomu dávám tak 7/10 a vy ostatní co jste ještě neměli možnost film vidět v kině, mrkněte na něj aspoň na NETFLIXU. A nezapomeňte skouknout i rozšířenou verzi 4.5 což je vlastně hodina a půl nového materiálu, kterej vám byl trochu nastíněnej v závěrečných titulích Jackass Forever. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Poslední zářez do této série a celkem fajn podívaná. Nejvíc mě asi pobavila tmavá místnost, kde respondenti nevěděli, co se děje a zda tam s nimi vůbec je onen jedovatý had. Zbytek skečů typický, některé méně, jiné více šílené a jakmile naskočily závěrečné titulky, nabyl jsem pocitu, že bych klidně rád viděl víc. No, bohužel. ()

Reklama

Razzor_82 

všechny recenze uživatele

Nostalgie z Jackass se po letech nedostavila! Většinou genericky oplzlé  scénky už jsme viděli v době kdy to bylo těžce cool. Celé je to takový marný pokus na sebe po letech znovu upozornit. Znuděně jsem se za celý díl pousmál jen včelímu roji v rozkroku Steva- O, létajícímu Zachovi do kaktusů a hokejové střelbě na Ehrena v brance. Doba zhovadilých kousků těchhle magorů už je zkrátka o jednu generaci fuč. 2/10 ()

CaptainCzech 

všechny recenze uživatele

Jackass klasika něco se opravdu povedlo, sem tam zbytečnost a nebo extrémní nechuťárna kterou nechcete sledovat. Nejvtipnější je vidět jak všichni hrozně zestárli a za chvilku ani nebudou muset používat převleky za dědouchy. Kvituju akce, které se událi už v minulosti a tentokrát je upgradovali. 3* slabší hvězdy. ()

maddy odpad!

všechny recenze uživatele

Jackass Should Have Stayed Dead Forever. Toto mohlo byť vtipné, tak 20 rokov dozadu, keď Jackass zažíval zlaté časy popularity na MTV a chalanom bolo tak dvadsať, takže sa dalo ospravedlniť, že im doslovne j*be v hlave a posúvajú hranice tej najspodnejšej televíznej zábavy ešte o tri poschodia nižšie. Pozerať sa však na ochabnutých päťdesiatnikov ako si demolujú genitálie je už iba zúfalý pokus urvať si posledných 15 minút slávy predtým než im zmrzačené telá doslúžia úplne. Fekálny humor tu nastúpi tak v druhej minúte, záber na dick už v tej prvej a ďalej to nie jej o nič lepšie. Nestačí, že si tunajšia vygumovaná partička už pol storočie spôsobuje bolesť na všemožné spôsoby, tentoraz to je výhradne o tom si čo najviac zmrzačiť už evidentne nefukčné genitálie, ohadzovať sa hovnami a hádzať sa tvárou na smradľavý anál asi tak 200 kilového spoteného mentálne retardovaného tlsťocha. No vážne ... haha. Obstarnutá Jackass partička ktorá v tomto veku vyzerá, že po fet nemá ďaleko sa evidentne bavila tým, že si umýselne pokúša skrátiť život, čo však má byť vtipné na tom pozerať sa ako si niekto nechá stlačiť zvráskavený k*k*t na hrúbku asi tak 1mm mi ostane záhadou. Nie som žiaden puritán, dokážem si užiť rôzny typ humor (napríklad taký Jackass Presents: Bad Grandpa považujem za veľmi fajn komédiu), ale tu už stratili všetku súdnosť a na staré kolená sa hranice snažia posunúť do tak ďalekých fekálno-a-poďme-si-nechať-opichať-penis-včelami humoru až to hraničí s totálnou nepozerateľnosťou ich vyvádzania. CELKOVO: 0/10 ()

Galerie (36)

Zajímavosti (14)

  • Scéna, kde Johnny Knoxville (jako Irving Zisman) sedí na invalidním vozíku na autobusové zastávce, zatímco jeho svetr hoří, byla uvedena v upoutávkách, ale do filmu se nedostala. (KGBelik)
  • Během scénky, kdy členové Jackass terorizují své kolegy v místnosti bez světla, si můžeme všimnout Chrise Pontiuse, který si vkládá přirození mezi stehna a parafrázuje tak postavu Jamese Gumba alias Buffalo Billa – sériového vraha z thrilleru Mlčení jehňátek (1991), jehož ztvárnil americký herec Ted Levine. (J.Lajner)

Související novinky

Paramount odkládá své hity

Paramount odkládá své hity

02.09.2021

Tak jsme zase zpátky. Zkraje léta se ještě zdálo, že by se třeba koronavirová situace z loňského roku nemusela úplně opakovat, nyní to ale vypadá, že dřívější katastrofické předpovědi, že se filmový… (více)

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

10.08.2021

Na konci tohoto roku přichází do amerických kin čtvrtý díl kontroverzní série Jackass, v níž se parta bláznů tradičně pouští do nebezpečných kaskadérských kousků a bolestivých vtípků. Tým stojící za… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno