Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tohle doma nezkoušejte. Tak zní varování před každým dílem a celkem výstižně popisuje, o co v téhle show jde. Skupina spíše než kaskadérů nadšenců do zhovadilostí s vysokým prahem bolesti vám předvede hodiny inteligentní zábavy po svém. Jeden stupidní a nebezpečný kousek za druhým, jako třeba otočení obsazené kadibudky vzhůru nohama, wrestling s medvědem v plyšovém medvědím oblečku, šňupání žížaly a její následné vyzvracení, a tak dál. Příjemnou zábavu! (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (117)

Jango_Fett 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál je původcem všeho. Od stejnojmených filmů po Wildboyz nebo Viva La Bam. Zaslouží si něco takového menší hodnocení? Ja myslím že ne, stačí se kouknout jak je film oblíbený v zahraníčních kinech. Ovšem musíte mít vkus na tenhle druh humoru, někdo ho nikdy nepochopí a někdo se u toho pozvrací, ta třetí skupina se u toho bude válet smíchy. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Asi budu v menšině, ale vidím obrovský rozdíl mezi šílenými "kaskadérskými kousky" a demencí. Co je demence? Třeba nechat se kousat do řiti hadem nebo si strkat kaktus do trenek... a samozřejmě to provozovat v kruhu podobně postižených, kteří se tomu hurónsky řehtají. A to nemluvím o vyložených odpornostech, z nichž převrácení chemického záchodu s "hrdinou" uvnitř je to nejmenší. A jelikož ty druhé dvě kategorie velmi výrazně převažují nad tou první, má u mě Jackass peška - o dementy se má pečovat, ne je nechávat, aby se poškozovali. A je jedno jestli to MTV nebo kdo vydává za posunování hranic zábavy, tohle je prostě drtivou většinu stopáže jenom za každou cenu zajímavá ubohost. 40% PS: Johny Knoxville byl vtipný jenom v Celebrity Deathmatchi;) ()

Reklama

kinghome 

všechny recenze uživatele

Klasika, kterou sledoval skoro každej. Většinou jsem to hledal jako videa na youtubu a na různých webech. To byly časy. Pak jsem postahoval všechny filmy i seriál a kouknul na to a pořád je to prdel. Už né taková jako za mlada ale pořád se tomu zasmějete a někdy vás to i bolí za ně. Prostě klasika, která neomrzí. ()

RenumBram3R 

všechny recenze uživatele

Prdel, hovna, sračky, nejdebilnější nápady světa od debilů co by měli jít do Jedličkova ústavu, Knoxville si ale tímto získal neskonal popularitu a já mu tímto tleskám, u některých scén se mi nadavovalo a málem omývali můj křišťálově čistý monitor, ale i tak jsem se neskonale pobavil a uvědomil si, že nejsem ten největší retard na zemi :D R.I.P Bam Margera :/ Viděno na DVD 1x (75%) ()

burg 

všechny recenze uživatele

V jŮeSEj je očividně možný všechno - proslavit se tím, že se nechám pokousat krokodýlem, seřezat basebolkou, postřelit, pobodat, narvat si kaktus do trenclí, nacvakat na sebe desítky pastiček na myši, pouštět si do koulí el. proud a navrch si nechám narvat do řiti angličák.A to jsem ještě vynechal ty další nechutnosti, kdy všechny tělní tekutiny a obsahy lidských orgánů tekly proudem. Ale překvapivě to fakticky funguje! ()

Galerie (8)

Související novinky

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

10.08.2021

Na konci tohoto roku přichází do amerických kin čtvrtý díl kontroverzní série Jackass, v níž se parta bláznů tradičně pouští do nebezpečných kaskadérských kousků a bolestivých vtípků. Tým stojící za… (více)

Reklama

Reklama