Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po tom, ako uniesli malú Olu, sľúbil detektív Robert Goc (Piotr Adamczyk) jej matke (Marieta Zukowska), že sa nevzdá pátrania po nej, dokiaľ ju nenájde a neprivedie späť domov. Avšak ako roky v pátraní po Oli (Julia Wieniawa-Narkiewicz) plynuli, osamelý policajt, ponorený príliš dlho v špine a svinstve sveta pedofilov, začína zisťovať krutú a nepríjemnú pravdu o sebe samom. (sochoking)

(více)

Recenze (60)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Uf, tak tenhle psychologický očistec pedofilním peklem opravdu nedoporučuji nikomu kdo má malé dítě, protože pak se od něj už nehne na krok. Patryk Vega je drsňák co seká jednu tvrdší mafiánku za druhou, ale tady to je úplně jinej level. Zažere se to do tebe a drtí tě to, strašně moc. Nikdo jsem u filmu necítil takovou tíseň z toho co se ve filmu odehrávalo. Tohle opravdu slabší povahy budou mít dost těžký vydýchat. Jasně jsou tam věci, které mě úplně nesedli, ale emočiní a obsahová podstata je natolik silná, že to přebijí. Jen doufám, že tohel z hlavy vytěsním co nejdřív, protože to tam fakt nechci mít, nepamatuji si kdy mě obsah filmu tak moc bolel, jako tohle. Tohle je teda Patrykův majstrštyk, který každýho kdo má v sobě city naprosto rozseká. ()

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Od ruského pedofilného Deda Mráza cez britských pedofilných satanistov po typických thajských úchylov. Zaujímavá cesta dievčatka alebo ako urobiť z ukradnutého dieťaťa prvotriednu kurvu, ktorá nevie robiť nič iné a pasáka poslúcha na slovo. Čiže veľkým oblúkom od maminky z nie veľmi idylického prostredia, cez ešte menej idylické prostredie, naspäť zazvoniť zvončekom na dvere maminke s deckom v bruchu od bárskoho. Čo sa policajta týka, je vysoko nepravdepodobné, že by sa dvanásť rokov hnal za jedným cudzím deckom. Neviem, z čoho by celý čas žil, lebo nik mu neplatil. Navyše keby vysvitlo, že je z nej nejaká pokazená vygumovaná superkurva, tak by som sa v momente otočila a išla si po svojich. Mal ísť hneď vystrieľať tých superpokazencov na sračkovom detskom maškarnom bále. Aj ja mám niekedy chuť zavrieť nejaké deti do klietky, ale odtiaľ potiaľ. Pre mňa málo uveriteľné, priveľmi stereotypné, obrazovo nie veľmi zaujímavé. Viem si to predstaviť ako dobrú knihu. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Devátý film od Vegy, co jsem viděl a opět kvalitní podívaná. Kvalitu jsem samozřejmě očekával, tenhle můj oblíbený polský řezník, mě zatím vyloženě nezklamal (z devíti filmů, mají nejnižší hodnocení 3* pouze dva). Dětská pornografie a černý trh s dětmi, je asi to nejodpornější, co se ve světě děje a Patrik to zfilmoval, celkem dost dobře, i když čekal jsem upřímně, že to bude víc "šokující" (kdo má Vegu nakoukaného, tak ví o čem mluvím), ale možná je to dobře, že se to drželo v této zkousnutelné podobě. I tak, silný film. (174. hodnocení) ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Co jsme to za druh, když nedokážeme ochránit naše vlastní děti?“ A tohle není jediná nepříjemná otázka, která je divákovi položena...Matka mi byla strašně nesympatická a ten její telefonát byl úplně mimo. Naštěstí se pozornost brzo přesune na komisaře. Ten se postupně setkává se stále větší deziluzí a svinstvem. To, s čím bojuje, je totiž dokonale zorganizovaný pedofilní podnik s bílým masem. A není z toho dobře ani divákovi. Nejen kvůli těm, kteří chod toho všeho zajišťují, ale i proto, co dělá z jeho obětí; prázdné skořápky fungující jako dokonalé společnice, pro které jde časem už jen o rutinu. Tedy pro ty, které to ustojí. A podepíše se to i na komisaři, který se začne stávat tím, čím sám pohrdá…Film má své mouchy, od nezničitelného policisty přes démonické postavy až po detaily. Stále to je ale emočně silná, nepříjemná a tematicky aktuální podívaná. Za mě slušné 4*. „Až s tebou skončím, tak už nic nevyfotíš. A i kdyby jo, tak to neuvidíš.“ - „Seš policajt.“ - „Sem policajt.“ - „Takže to neuděláš.“ - „Sem policajt, ale v Polsku, ne tady…“ ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„STRÝČEK KIRYL MILUJE DĚTI…“ Případ ztracený polský holčičky. Unesena do Ruska. Ty vole, ten ruskej systém… Jasně, tady v Evropě všechno kurevsky přeháníme, ale voni… - jestli teda Poláci schválně nepřifukujou…, ale co je mi známo o Rusácích, tak… Takže, i když se mně občas nechce věřit, beru to jako realitu. Naštěstí tady v tom příběhu nedbá pravidel ani polda, takže zmrdi mají celkem rovnocenýho protivníka. Bohužel pak začne pokulhávat scénář. Je to plný hnusnejch a nesmyslnejch emocí. A taky kreténskýho chování, nebo, dobře…. chování, kterýmu nerozumím. Zbytečně. Páč ten nápad byl dobrej! Ovšem udělat po tom všem z poldy dementa… prostě nejde. Vole nejde! /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Scénář vznikl podle dokumentárních filmů. 2.). Patryk Vega doufal, že tímto filmem strhne vlnu k boji proti obchodu s dětmi. 3.) Thx za titule „Jana Děžinská“. ///                         PŘÍBĚH  ***  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu sa začalo vo februári 2019 v Poľsku. (LuciusDLX)
  • Paralelne s filmom vznikla trojdielna miniséria pre televíziu Canal+. (Arsenal83)
  • V čase 00:07:10 môžeme jasne vidieť na ceste Kia Ceed 2. generácie, ktorá sa začala vyrábať až v roku 2012. Dej filmu sa ale odohráva v roku 2004. (LuciusDLX)

Reklama

Reklama