Reklama

Reklama

Pomsta

  • USA The Protégé (více)
Trailer 1

Anna (Maggie Q), kterou jako dítě zachránil a vycvičil legendární zabiják Moody (Samuel L. Jackson), je nejtalentovanější placenou vražedkyní na světě. Když je však Moody - muž, který pro ni byl jako otec a naučil ji vše, co potřebovala vědět o důvěře a přežití - brutálně zabit, Anna přísahá pomstu. Jakmile si s ní tajemný vrah (Michael Keaton) začne hrát na kočku a myš, jejich konfrontace se stane smrtící. (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (128)

castor 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že dvě akční sekvence se správně odvázaným Michaelem Keatonem, který kope za bad guys, se náramně podařily. A když se pak pokouší dostat nájemnou vražedkyni Maggie Q do postele, získává další body navíc. Celé to ve zkušených otěžích drží Martin Campbell, který několikrát solidně vtáhne do děje. Předvádí poctivou oldschoolovou podívanou, platí ale zároveň i to, co jsem psal u jeho nejnovějšího kousku Memory: tempo místy zoufale kolísá. Známé herecké tvářičky nám opakovaně v posledních letech dokazují, že umí pořádně kopat a držet bouchačku. Holt i dámy potřebují své hrdinky. Jenže docela často to byl průšvih. S Maggie Q není (navíc je k nakousnutí). Campbell totiž netlačí na pilu a nepředkládá nám za každou cenu barevnou přestylizovanou divočinu, ve které by dělala psí kusy. Jeho akce je poměrně nápaditá a přehledná. Jen škoda vlažného finále. Tady bych body ubral. ()

choze 

všechny recenze uživatele

I když je mi jasné, že Campbell tu operoval s úplně jiným rozpočtem než u bondovek, čekal jsem víc. Scénář nabízí jen průměrnou storku o mstící se zabijákyni, z akčních scén si budu mlhavě pamatovat jen fajn bitku v kuchyni a tak největším pozitivem filmu jsou Maggie Q a Keaton, na které se tradičně dobře kouká. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Martin Campbell je zkušený rutinér a i když v tomhle případě točil béčko a točil ho dost na jistotu,dokázal přijít se solidním akčním girl power filmem,který všechny ty Jolty a Koktejly strčí do kapsy.Jednak proto,že si nehraje na nic víc než doopravdy je,druhák proto že má Maggie Q,které tu drsňačku prostě věříte a třeťák proto,že je tu Michael Keaton,který má i nadále charismatu na rozdávání a prostě by měl být víc vidět...60% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Můžete mít 40 kilo i s klíčema a ručičky jak párátka, ale pokud jste protégé Julese Winnfielda (jednu chvíli tu vypadal, že si zase střihne Ezechiela 25:17), gauneři si na vás nepřijdou a kulky se vám budou vyhýbat. Teda až na ty dvě starýho Batmana.. Klasický akční motiv zasazen do světa, kde už svalnaté Lundgreny nikdo nepotřebuje. Sice s triem zasloužených pardálů a netřesoucí se kamerou, ale sužováno ukecaností, pokusy o nadhled a rozplizlým finále. T-1000 je ještě o něco tekutější, než když šel po Johnu Connorovi.. ()

moviefreak 

všechny recenze uživatele

Film, v ktorom sa všetci na niečo hrali. Režisér na tvorcu Ačka, herci na mladých borcov... Áno všetci si to užívali ale výsledkom je, že je až príliš cítiť, že je to iba film. Čo? Však to je film. Áno, vo všetkom príliš málo uveriteľný. A to, že sú vo filme bývalé hviezdy nepomôže. Jedine fanúšikom tých hviezd. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (3)

  • Na hudbě k hlavnímu traileru se podílel mimo jiné i český skladatel Tomáš Oliva. (Qaeky)
  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v rumunskom Bukurešti a vietnamskom Da Nang. Natáčalo sa aj v Bulharsku a Veľkej Británii. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama