Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Sluncem zalité Los Angeles ukáže v roce 1990 svoji odvrácenou tvář. Ctižádostivá filmová režisérka naplánuje mysteriózní pomstu, při které se budou měnit stavy vědomí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (33)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

extrémně divný bizár na entou,který vybočuje z tvorby Netflixu víc než cokoliv.Osobně mě ale hodně bavil ten devadesátkový feeling a atmosféra evidentně inspirovaná tvrobou Davidů Lynche a Cronenberga.Kvality svých vzorů sice nedosahuje,ale i tak bylo vlastně celkem osvěžující vidět po delším čase něco podobného...70% ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Myslel som si, že každý diel bude iný, príbeh, takže som bol potešený, že sa jedná iba o jeden a ucelený. Na môj vkus to bolo málo divné, ale možno vďaka tomu to bolo viac pozerateľné a uveriteľnejšie. Veľmi sa mi páčili postavy, predovšetkým ich interacia medzi sebou a reakcie na to všetko okolo. Niekedy brali udalosti moc v pohode, ale inak to nebolo iba haluzenie jednej postavy, ale účastnili sa toho všetci. V tomto ohľade mi mini séria pripadala originálna. Myslím si ale, že sa z toho dalo vyťažiť viac a natočiť to lepšie. No a najdivnejšie na tom bol záver. Ako keby chýbalo niekoľko minúť deja. Inak fajn. 6,8/10. ()

Reklama

knoxvile 

všechny recenze uživatele

Tahle minisérie byla tak bizarní, až to vlastně bylo docela dobrý, líbila se mi ta atmosféra, která byla místy opravdu hororová. Zvracení koťátek? OK ...ale aby pak koťátka lezla dírou z dutiny břišní, kterou následně hlavní hrdinka využije jako erotogenní zónu a začne ji spolu s frajerem (Jeff Ward) fistovat, to už bylo fakt mimo. ()

Harpy 

všechny recenze uživatele

Vôbec neviem ako mám toto hodnotiť....oceňujem scény ktoré si budem ešte nejaký čas určite pamätať, miestami to bolo aj trošku desivé, páčila sa mi tiež postava Boro, pozitíva proste hľadať nemusím, ale bolo to celé tak zmixované a nakombinované, že pár krát som si už nechcela pustiť ani ďalší diel lebo ma to vlastne prestalo zaujímať ? Hlavná postava mi liezla na nervy, ale nakoniec som si to vždy pustila a dopozerala som to úspešne, ale fakt neviem či by som toto odporúčala. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„…CHCI ZPÁTKY SVŮJ FILM…“ ///    Lynch? Cronenberg? Ne! Přesto se často budete cejtit jako „u nich doma“.  ŽENA JAKO OBĚŤ HOLLYWOODU. Kurva jak angažovaný! Ovšem tady nejde o nějaký prstění. Tady se totiž skloubí zajímavost Rosy Salazar se spirituálníma sračkama, hnusem a touhou po pomstě. Škoda, že to všechno tak protahujou… ale vono jde asi hlavně o tu podivnost. Diváckou. On ten „vizuální zážitek“ funguje víc než ten zážitek „vněmovej“. Česky řečeno – nápady se nesetkávaj s diváckým pochopením. Takže ano – máme tady podivnost s mrtvejma lidma, vyvrhlejma kočkama a čarodějnicí, která se odehrává v Hollywoodu, ale neřeší nic víc než vobehraný téma „predátorskej producent vs. umělec“. Harvey Weinstein by mohl vyprávět.     ///  NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Knihu „Brand New Cherry Flavor: A Novel of the Occult“, kterou v roce 2011 napsal Todd Grimson, neznám. 2.) Vobčas vyplivnu… kočičku? 3.) Často lížu záda zpocený ropuše.   /// Thx za titule „Roman Placzek“.     /// PŘÍBĚH  ***  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

Reklama

Reklama