Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Rio de Janeiro čelí útoku zombíků, a tak se účastníci reality show musí schovat v televizním studiu. Tam je ale čekají úplně jiné problémy než masožravé zrůdy. (Netflix)

Recenze (18)

JerryMalfoy97 

všechny recenze uživatele

Brazilská odpověď na původní britský seriál Dead Set dopadla nad mé očekávání velmi dobře. Samozřejmě původní sérii se to nevyrovná, ale rozhodně to nedělá ostudu. Je fajn změna prostředí do Brazílie a má to celkově takovej ten exotickej nádech. Brazilští herci byly celkem sympatičtí a zahráli to tak nějak průměrně.. v některých scénách se mi zdálo jakoby herci nevěděli co říct a hudba v pozadí se také příliš nehodila. Přesto si myslím, že se jedná o kvalitní zombie seriál, který je dokonce o pět epizod delší než Dead Set, takže se zde příběh rozšiřuje a pozoruje tak více lidí. Příběh byl fajn, rychle to utíkalo a hlavně dobře bavilo. Proto také tak úplně nechápu, tak nízké hodnocení. Za mě 76% ()

vikino1 

všechny recenze uživatele

Dead Set ja masakr, tohle má už v úvodních titulcích - inspired by Dead Set. A nejenže je to inspirováno, v prvních čtyřech dílech není jiného vůbec nic. A přesto to skoro ve všem zaostává. Nejvíc je to vidět na postavě rešiséra - Zeuse. Toto je v Dead Set kultovní postava, tady je nevýrazná a chvílemi i trapná. Nevím zda to dodívám. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Rovnaké tri hviezdy, ako som dal Dead Set, ale popravde toto ma bavilo o niečo viac, veľký podiel na tom mal fakt, že z Dead Set som si už dej nepamätal, tak som nezrovnával a dej bol fakt nepredvídateľný a "naoko" hlavné postavy umierali ako nič... Samozrejme gore efektíky na úrovni, tu sa nesrali z ničím. Jeden z najkrvavejších Netflix počinov, čo poznám... ()

Hemlock 

všechny recenze uživatele

Brazilci by se měli věnovat kopané a plození holek s výstavním pozadím, protože to jim jde... Bohužel v točení remaku jsou ale absolutně mimo - Reality Z je totální výbuch a nedá se to brát ani jako parodie na perfektní Dead Set, který sice napodobuje po dějové stránce, ale ve všech ostatních atributech zaostává o několik tříd. Tu jednu hvězdu dávám pouze a jedině za to, že tam jsou zombíci a těm nemůžu dávat za vinu režijní, hereckou a vlastně celkovou tvůrčí demenci, která opravdu hraničí s odpadem. ()

filmoid 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru to vůbec není špatné, prostředí Ria je neokoukané a brazilská portugalština je mezi chrčením zombíků zábavná. Největší drive tkví v anarchodramaturgii, která nemilosrdně drtí všechny potenciální hlavní hrdiny a několikrát tím obmění vypravěčskou perspektivu. Lépe to funguje, když se to dokouká do konce. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (9)

  • V epizodě zazní píseň „Blackout“ od Muse. (Duoscop)
  • V epizodě zazní píseň „With A Little Help From My Friends“ od Joe Cockera. (Duoscop)

Reklama

Reklama