Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marcela (D. Barešová) tají své těhotenství, ale Olga (S. Remundová) to stejně pozná. Proto je první, které se svěří. Nechce ale prozradit, kdo je otcem dítěte. Luboš (A. Ernest) těžko nese nezájem a neopětování citů od Marcely. Když zjistí, že se Marcela schází s Hynkem (Š. Benoni) na motokrosovém okruhu, dojde ke střetu. Marcela sbírá odvahu říct o těhotenství tátovi Karlovi (D. Novotný), který řeší znovuobjevenou zálibu bratra Davida (M. Isteník) v hraní karet. Dává to za vinu Tereze (M. Dancingerová), která je překvapená, že k ní David i mnoho let po škole stále něco cítí. Karel s Olgou pořádají grilování pro přátele, aby oslavili dítě Marcely. Jen dva lidé ale ví, že otec dítěte je mezi nimi. (Česká televize)

(více)

Recenze (15)

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na rozdíl od minulého dílu zde jsme si docela zadechli. Příběhy všech hlavních hrdinů jdou očekávaným směrem přes těhotnou Marcelu a nepřiznaného otce, poněkud zapomenutého Martina, který si najde "náhradu" za svou ženu až po Karla, který začíná čím dál víc chtít zasahovat do výchovy "svého" syna Jakuba. Jedinou skutečně zajímavou postavou tak v tomto díle zůstává Karlův bratr David, o kterém se dozvíme novinky z jeho dávného "vztahu" k Tereze. ()

sorrow

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál se mně líbí a určitě jej dokoukám do konce, protože v televizi v totální současné krizi české tvorby je to nadstandard, hodnocení si nechám až na konec. Nicméně nevím, zda přesně takto všude kolem vypadá svět a život. Když se podívám na jednotlivé postavy, někdy mně zůstává rozum stát, např. Martinovo rodiče se chovají jako totální ignoranti, kteří vlastně synovi říkají, autistu Jakuba pošli pryč a vezmi si to zdravé dítě, nedokáží pochopit, že po 5 letech asi není tak jednoduché se Jakuba vzdát. Martin se rodičům nedokáže postavit a zastat se své ženy, Tereza zase kritizuje Martina za to, že chce poznat i toho druhého kluka, vlastního syna, vlastně od něho odchází a pak nemá na práci nic jiného, jak okolo vlastního dítěte začít kroužit, tím popírá sama sebe. Martin si asi neumí udělat pohodlí, protože doma je i v pozdních hodinách stále jen v džínách a košili, což nechápu. Po odjezdu ženy musí začít ihned brousit kolegyni z práce a na rodinu kašle, přece chtěl ale hrozně moc poznat toho svého syna a najednou ho už nezajímá? No a další postavy, Čadek Čvančarová má doma největšího kurevníka, ten jí podvádí přímo před ní, ale pořád s ním je, protože to dítě, které tak moc chce je schopný jí udělat asi jen tento hňup. Barešová, ač úplně tuctová vesnická holka bez vzdělání prodávající v místním konzumu je žádaná úplně všemi z vesnice, jako kdyby byla nějaká prvotřídní modelka, ti dva její nápadníci, to je materiál sám o sobě, hlavně ten z rozvážkové služby. A Novotný s Veselým spolu celý život nemluví, protože jeden druhého podezřívá, že udal jejich kamarádku a nejsou schopni si to vyříkat? Osobně tipuji, že ji udal Kostka. No už od čtvrté epizody vidím finále v tom, že Tereza skončí s Isteníkem a může celá ta rodinka bydlet dohromady, pouze vyškrtnou Martina, ten může jen z USA, kde si bude užívat s kolegyní z práce, posílat alimenty. Ale může to samozřejmě dopadnout i jinak. ()

Reklama

Aniki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nezbývá mi, než opakovat již vyřčené po ostatních komentujících. Samotná nosná linka s chlapčienskou výmenou je v tomto díle naprosto upozaděna, aby se mohl začít naplno dehrávat famózní vztahový koncert okořeněný skvělými dialogy, jak jinak než bravurními hereckými výkony a neseroucí romantikou. Nikdy bych nevěřil, že by na postaršího chlapa jako jsem já mohla zabrat vějička typu všech těch Ordinací, Ulic, Rodinných pout a já nevim čeho ještě, ze kterých jsem nikdy neviděl snad žádný díl, neboť ty jsou, na rozdíl od Kukaček, na levelu mínus 186 . Tady musím před scénářem smeknout - bravo!!! ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už jsem se smířil s tím, že ten seriál je obyčejná vztahovka, kde případ prohozených dětí je naprosto nedůležitý, pouze ozvláštňující prvek. Ale překvapivě - vzhledem k tomu, jaké řemeslné žánrovky mají Coufal s Arichtevem na kontě - to má velmi slušný scénář, dobře napsané postavy, často i dialogy, ale hlavně je to dokonale zahrané. ()

denbrough 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ja mam ten serial proste rad. A snad i kdyby se tam nic moc nedelo, tak se jen proste strasne rad divam na ty herce. Je to chvilema koncert. Remundova si me Kukackama nadobro ziskala, Istenik je strasnej sympos, a oba kluci, hlavne malej Kuba - velka parada.. a kdyz se Bareska podiva tema svyma smutnyma ocima, a pritom se kouse do rtu... hmmmm.. :-) ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Premiéru sledovalo v průměru 1,58 milionu diváků starších 15 let, čímž se Kukačky staly nejsledovanějším pořadem večera. (rublik05)

Reklama

Reklama