Reklama

Reklama

Rise of the Footsoldier Origins - The Tony Tucker Story

Trailer

Obsahy(1)

Voják Tony Tucker (Terry Stone) se vrací z války o Falklandy. Po válce je zahořklý a rozzlobený... Brzy si udělá jméno v podsvětí Essexu se svým bezpečnostním obchodem a obchodem s drogami. Poté, co vstoupil do partnerství s gangsterem Bernard O'Mahoney (Vinnie Jones), se jeho život vymkl kontrole v cyklu drog a násilí. Věci se ještě zhorší, když se setká s notoricky známým drsňákem Pat Tate (Craig Fairbrass) a místním drogovým dealerem Graig Rolfe (Roland Manookian). (JasonCZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

MartinCS 

všechny recenze uživatele

Jsem fanda hudby 80. let a taky fanda celé série Rise of The Footsoldier. Nevím, jak moc je tento díl natočen podle pravdy, ale vždy mne zajímalo, jak se dali Essex Boys dohromady... :-) A jejich neslavný konec je dobře znám. PS: Pat Tate je vážně zvíře! ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Už ani nevím, kolikátý díl téhle X logie tohle je, ale pořád mě to fakt baví a pořád sem z toho nadšenej. Jasný, filmy strašně moc čerpá z dokonalý jedničky, která nemá obdoby, ale mně se pozdávají všechny pokračování, tohodle nevyjímaje :o). Vinnie Jones jakožto nekompromisní vyhazovač to skvěle a klidně diktuje, ale stejně je největší drtič PAt, z něj jde fakt strach. No a koukám, že to má ještě další novej díl z 2023, tak se k tomu určo dostanu, až budou titulky... ()

Reklama

ER 

všechny recenze uživatele

Tuctový námět o darebácích 80. let. Diskoška, pěkný holky , drogy, vzestup a pád jednoho vojáka, který do toho spadnul. Dívat se na to dá, herecká obsada je výborná, ale vidět je v opakujících se šarvátkách a scénách, kdy už dopředu víte, že tam přiletí rána, kvalitě moc nepřidá. Zvlášť, když i ty scény jsou natočeny tak, jak se v té době točily a to už dnes nebaví. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Presne ten štýl, ktorý mi sedí. Fantastická britská angličtina a pár plesnivých grázlov, ktorých slovná zásoba začína aj končí pri slove fuck. Vinnie Jones výborným spôsobom osviežil celé prostredie a puch britských ulíc a barov smrdí aj cez obrazovku. Zábavná gangsterka s vynikajúcimi songami stvárnenej doby. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Videl som jednotku,ktora bola natocena podla skutocnych udalosti,dvojku,trojku,stvorku som vynechal,kedze boli len fiktivne a tento piaty diel moje oci tiez okukali,lebo opat to malo nieco spolocne s realnym zivotom,no a vysledok je samozrejme potesujuci ako v prvom filme,drsne,vulgarne,nekompromisne,jednoducho ulica a jej uskalia,do toho vsetkeho hraje vynikajuca hudba,cize s hodnotenim idem zase co najvyssie,kedze tento styl,akym je to natocene mi velmi vyhovuje...:-) ()

Zajímavosti (5)

  • Toto je už pošesté, kdy herec Terry Stone ztvárnil skutečného gangstera Tonyho Tuckera. (JasonCZ)
  • Zatímco předchozí 2 filmy v této gangster sérii byly fiktivní, u tohoto filmu se jedná o skutečný příběh stejně jako u prvního filmu. (JasonCZ)
  • Filmovalo sa v anglickom grófstve Essex a Berkshire. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama