Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Terapie pro „eroticky závislé“ svede dohromady naprosto nesourodou pětici. Sympatický a nesmělý učitel Cyril (Jiří Mádl) se obává svých lechtivých představ o studentkách. Neomalený erotoman a notorický záletník Eda (Milan Šteindler) si stále dokazuje svoji mužnost. Mladý ajťák Martin (Martin Leták) se prezentuje jako velký milovník, ale jeho vystupování budí spíše rozpaky. Postarší scenárista Přemek (Bolek Polívka) by se rád ubránil svodům své dlouholeté múzy, zatímco vyhořelý rocker Gigi (Zdeněk Žák) už má to nejlepší očividně dávno za sebou… Nebo ne? Sezení výstředních účastníků probíhají pod taktovkou atraktivní, ale nepříliš zkušené psycholožky Lindy (Kristýna Hrušínská), které se terapie brzy vymkne z rukou. Otěže přebírají samotní „klienti“, setkání nabírají nečekaný spád a rozjíždí se svižná mozaika neuvěřitelných příběhů. Komedie o lásce a jejích podobách a o tom, že nikdy není pozdě pokusit se něco napravit. (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (110)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli Pánský klub fungoval na jevišti lépe, nicméně po zhlédnutí filmové adaptace v kině mám celkem rozpačité pocity. Od komedie bych očekával větší dávku humoru, v tomto případě jsem se jenom párkrát lehce pousmál. Herecky to nejvíce táhli Polívka, jehož linie byla spíše tragikomická, a Šteindler, kterému role šovinistického burana sedla. Zbytek osazenstva mi přišel průměrný až unylý a linie Žák-Hrušínský byla podle mě uchopena hodně křečovitě. Navíc, jak bylo už poznamenáno, Linda není zrovna příkladem ukázkové psycholožky a její nešikovnost bohužel nevyvolávala smích ani soucit. Lepší dvě hvězdičky! ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Na české poměry nadprůměrná záležitost. Ženská vede terapie s muži co mají problémy se ženami jeden miluje kolegyni v práci a bojí se jí to říct jeden je důchodce co mu umřela žena a on od té doby nechce jinou jelikož to považuje za nevěru jeden má ženskou co s ní skoro nespí jednomu se nepostaví bez prášků a navíc je teplý  a ten poslední je fixovaný na matku a myslí si, že nenajde dobrou ženskou. Není to moc vtipné , ale je to zajímavé po filmové stránce a opět to táhne nahoru postava Mádla co prostě ve sračkách nehraje.   P.s. pokud se to vezme globálně ona jim moc nepomohla jeden se kvůli ní rozešel a nejspíše zůstal na mizině , ale zase byl s ní jednomu řekla, že si má najít ženskou , i když mu ta jeho umřela jednomu poradila ať tu kolegyni sbalí což mu poradili i ostatní, ale jeden si poradil sám, když zjistil, že to s prášky přehnal a tomu poslednímu poradila ať zavolá své matce což mu , ale taky poradily i ostatní. Kdybych byl moc velký rypák najdu tam daleko více problémů například to, že psycholožka co ani psycholožka není (ani jednou to tam nezazní) radí lidem nebo to, že matka nevidí syna přes 10 let a je s tím v klidu.  80 procent ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Pánský klub svým perverzním laděním určitě neosloví intelektuály, ale může se pochlubit hromadu bizarních postaviček, jejichž životní přešlapy je zábavné sledovat, což většina konkurence tvrdit nemůže. Mádl i Polívka jsou osvědčená esa, Šteindler po letech dostal pořádnou roli, ve které se mohl vyřádit a Hrušínská je možná špatná herečka, ale na svůj věk a hlavně na české poměry raketa. Hodně to však kazí mdlý závěr. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Jelikož mám hodně rád divadlo, neurazí mě téměř nikdy filmová adaptace, pokud se nejedná o nějaký zjevný průšvih. Na Jezerce jsem nebyl už řadu let, takže nemám možnost srovnání. Zjistil jsem, že filmové obsazení neodpovídá zcela tomu divadelnímu. Možná měl film nalákat na Mádla s Polívkou, kdo ví. Průměrná komedie s několika povedenými vtípky, scény a hláškami. ()

nevermore 

všechny recenze uživatele

Tohle je ku*va tak špatný, jak jen může být. Prvky herectví tady předvádí fakt asi jen Polívka. Zbytek je prkenný, až běda. Otřesné dialogy, tak dememtní a ještě navíc průhledný příběh, že to je k neuvěření Terapeutka co se nechá rozhodit takovýma otázkama a rozbrečí se? WTF?!) a hlavně ta Kristýna Hrušínská. Já nevím, jestli jí tak nesedla ta postava nebo je prostě tak špatná, ale byla fakt asi nejhorší na tom filmu. Mně bylo často fakt trapně za ty herce, jak se ve filmu musí pitvořit, a co všechno musí "odehrát". Jak tenhle scénář mohl někdo myslet vážně. Kdo to hodil na papír? Takovouhle ultrasrajdu jsem dlouho neviděl. Jednu * dávám jen proto, že když srovnám s Bastardama, kde je to jasnej odpad, tak tohle je dejme tomu o fous lepší. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Film je adaptací úspěšné divadelní hry Matěje Balcara uváděné od roku 2019 na prknech Divadla Na Jezerce. Ve filmu je i odkaz na toto divadlo, a to v 53. minutě, kdy jde Cyril (Jiří Mádl) na rande s Lindou (Kristýna Hrušínská) právě před Divadlem na Jezerce. (Zdroj: Nikola Hrkl'ová; Divadlo Na Jezerce)
  • O tom, zda má příjmout roli, se Zuzana Žáková radila se svým otcem Zdeňkem Žákem, který ve filmu také hraje. „Když jsem mu volala, jestli by mu to nevadilo, protože bych ho nechtěla přivést do rozpaků, tak z něj vylezlo, že je to přece práce a jsme profesionálové. Nakonec jsme to zvládli, k masáži došlo, ale měli jsme patřičné rozestupy,“ prohlásila Zuzana o jejich společné scéně. (Duoscop)

Reklama

Reklama