Reklama

Reklama

Evropské kmeny

(seriál)
  • Německo Tribes of Europa
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Tři sourozenci se v roce 2070 rozhodnou změnit osud Evropy, která se po globální katastrofě rozpadla na spoustu malých státečků soupeřících o nadvládu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (62)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Síce slabšie, ale predsa len štyri hviezdy, aby som pozdvihol trochu hodnotenie. Jasné, scenár potrebuje ešte vypiplať, nie je to ani zďaleka tak premyslené, ako bol svojho času Dark, ale casting vyšiel na jednotku, výprava a celkovo technické spracovanie na jednotku, hudbu robí môj obľúbenec v poslednej dobe, na ktorého narážam na každom kroku a to Clinton Shorter a záver určite veľmi ale veľmi navnadil na pokračovanie a postupné rozuzľovanie tajomstiev daného sveta. Som zvedavý. S odretými ušami síce len 70%, ale s možnosťou nábehu na vyššie méty. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Něco mezi Maxem a teenagerským postapem. Máme tu tři sourozence se třemi příběhovými linkami, přičemž všechny jsou dostatečně zábavné, takže jsem neměl problém věnovat všem stejnou pozornost. Vykreslení postapokalyptické Evropy se mi také líbilo, ačkoliv bych čekal trochu rozmanitější kmeny, ale to třeba přijde s druhou řadou. Tempo není nijak zběsilé, ale díky krátké stopáži jednotlivých epizod zcela dostatečné. A co se akce týče, tak té si tu člověk zase tolik neužije, ale o nějakých řežbách to primárně není. Herecky jsem neměl problém vůbec s nikým a jestli bych měl někoho vypíchnout, tak je to Melika Foroutan v roli kněžny Varvary. Ta mě bavila. Celkově to je taková nenáročná zábava, na jejíž případnou druhou řadu se určitě podívám. 80% ()

Reklama

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Německá variace na americkou 100vku a vskutku povedená. Audio-vizuál moc hezký, obsazení velmi dobré a kdybych to nevyčetl, tak si ani nevšimnu, že tam hraje Jordy, Piškulka a Yemi A.B.C.D. Vrahounský gesicht kickboxera Petra Vondráčka jsem ale poznal hned, i když není napsaný mezi herci. Akce je tam jako šafránu, ale přesto to odsýpalo svižně a nenašel jsem nudné scény, které bych musel posouvat. Možná je to i tím, že Netflix si jede svou politiku a nedělá u všech seriálu série po 10 či 12 dílech, jak to bývá u konkurence a tím to není nudně natahované. Těším se na další sérii, která určitě dostane zelenou. 75% ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Německá netflixovská variace na applovský See, kde forma silně vítězí nad obsahem. Technicky téměř není co vytknout - má to krásnou kameru (Revenant a See vibes), až na výjimky fajn hudbu, parádní akční scény, vypiplanou výpravu a dobrý casting. Kde to ale enormně selhává je scénář, kde se střídá jedna klišé replika za druhou s poměrně očekávanýma dějovýma twistama, a celý to pak působí jako vyumělkovaná "chci bajt nutně cool" samohoňárna. Razantní vylepšení přijde až s posledním dílem, kdy je vidět, že tvůrci dokážou vymyslet chytrej, šokující a nesnadno očekávatelnej zvrat. Má to potenciál a s tímto výhledem ke zlepšení se rád podívám na další sérii. První série: 70(ish)% ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Na tento počin som narazil úplnou náhodou a odrazu som pozrel všetkých 6 častí. Vynikajúca novinka, ktorá vás vtiahne a nepustí. Štýl rozprávania a rozdelenie ústrednej trojice mi sadol na mieru. Daný svet je zaujímavý a som rád že tvorcovia prezrádzajú len to čo je nutné a nechávajú si kopec možností do ďalších sérii. Hlavné postavy mi sadli, najviac ma rozhodne bavil svet Vrán ale čo ma milo prekvapilo ani príbehy ďalších dvoch súrodencov neboli slabé, práve naopak.Troška na začiatku problém s nemčinou ale často sa rozpráva aj po anglicky takže nakoniec pohode. Chýbala mi nejaká epická scéna, ale natočené to je krásne a akciu len chválim. Obrovské plus za Varvaru, sexi a badass to môžem. Hudba tak isto skvelá u mňa je to 5* záležitosť a škoda že sme dostali len 6 častí, nevadí o to viac sa teším na druhú sériu. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Na konci epizody hraje skladba „Can You Hear Me“ od UNSECRET. (Doomcourier)

Reklama

Reklama