Reklama

Reklama

Evropské kmeny

(seriál)
  • Německo Tribes of Europa
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Tři sourozenci se v roce 2070 rozhodnou změnit osud Evropy, která se po globální katastrofě rozpadla na spoustu malých státečků soupeřících o nadvládu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (62)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Síce slabšie, ale predsa len štyri hviezdy, aby som pozdvihol trochu hodnotenie. Jasné, scenár potrebuje ešte vypiplať, nie je to ani zďaleka tak premyslené, ako bol svojho času Dark, ale casting vyšiel na jednotku, výprava a celkovo technické spracovanie na jednotku, hudbu robí môj obľúbenec v poslednej dobe, na ktorého narážam na každom kroku a to Clinton Shorter a záver určite veľmi ale veľmi navnadil na pokračovanie a postupné rozuzľovanie tajomstiev daného sveta. Som zvedavý. S odretými ušami síce len 70%, ale s možnosťou nábehu na vyššie méty. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Na poměry evropské produkce bezesporu nadprůměr, nicméně, pokud bych neřešil původ seriálu, tak po příběhové stránce seriál srovnání s mnoha konkurenčními projekty neustojí. Až na pár světlých výjimek je děj velmi neoriginální. Nicméně, slušná výprava a herecké obsazení Evropské kmeny zachraňují před pádem do vod šedi a průměru. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Německé apokalyptické sci-fi odehrávající se asi po rozpadu Evropské unie, kdy se národy rozpadly na jednotlivé kmeny, které proti sobě válčí, sleduje tři osudy členů jednoho poraženého kmene. Henrietta Confurius hledající sama svoji rodinu, jeden otrok kněžky agresivního kmene a jeden trouba s černou kostkou, po které všichni jdou. Námět dejme tomu, provedení je jakési spíš laciné, mdlé a s tragickým nudným prvním dílem. Víc jak dvě hvězdy nedám i za konec, protože to není otevřený konec série, ale snad seriál přerušený v polovině. Z českých tváří jsem postřehl jen Saru Sandevu jako služku oblékající kněžku a Zdenka Piškulu jako jejího otroka, co žere jídlo ze země jako pes a štěká. Seriál pro fandy postapo ... nenáročné fandy. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nejočekávanější seriál Února Evropské Kmeny je konečně venku a ikdyž jsem čekal daleko větší šlehu pořád je to velmi slušné a zábavné Postapo s originálně vymyšleným světem. Děj se odehrává v roce 2074, kde Evropu zasáhla mysteriózní globální katastrofa, která způsobila doslova Středověk. Místo států zde přežívají různé kmeny s jinými tradicemi a technologiemi. Nápad je výborný a ten svět mě neskutečně bavilo explorovat společně s hlavními hrdinami. Není to bohužel tak špinavé a akční ve stylu Mad Maxe, avšak hodně mi to připomínalo Hunger Games, Labyrint a seriál the 100, takže pokud jste příznivci alespoň jednoho z těchhle tří, zklamáni nebudete. Seriál má hezkou výpravu, když dojde na akci je brutální a hezky natočená, skvěle zde fungují intriky, zrady a zvraty až si říkám Němci si budují vlastní Game of Thrones. Nejvíce mě zaujal kmen černých vrán, což jsou záporáci a jejich kněžna Varvara s lookem Angelíny Jolie je svým sex appealem doslova hypnotizující ( ta postava!).Rozbíhají se zde 3 dějové linie zároveň a všechny jsou svým způsobem dostatečně zajímavé a poutavé. Bavil jsem se výborně a na druhou řadu jsem natěšený. Karty jsou rozdány a jako Start něčeho velkolepého jsou Tribes of Europa solidní. Je zvláštní, že 3 postavy v seriálu jakoby z oka vypadly Angelině Jolie, Madsi Mikkelsnovi a Jennifer Lawrence. Plusy: Zajímavě a originálně vymyšlený svět. Solidní tempo. Sympatické postavy. Slušná dávka zvratů a intriků. Vizuál a brutalita. Minusy: Chybí zde vyloženě velká epická akční scéna. Scénář mohl být nápaditější. Představení více kmenů si tvůrci šetří pro další série. 7.5/10. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skutečně nudný a nekonzistentní seriál co prostě neumí ani pořádně vtáhnout do děje. Neumí ani vysvětlit “pravidla hry” (jako sakra k čemu přesně je vlastně ta debilní kostka a jaké má možnosti... z toho co jsem viděl celkem nic moc nezvládá - než se ji přetížení baterky). Výběr herců doslova příšernost (karikatury neskutečné). Postavy se chovají zcela racionálně (tedy scénář je jedna obrovská zoufalost). Jediné co funguje jsou kulisy a prostředí. Navíc, co doslova nesnáším je neuzavřený příběh. Vážně si myslí, že tohle bude na víc než jednu řadu? ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • V seriálu hrálo vedlejší role i velké množství českých herců, ať už vojáky, či například „oblíbené otroky“ královny Vran. (TheEvilTwin)

Reklama

Reklama