Reklama

Reklama

Ahsoka - Season 1 (2023) (série)


Část 6: Daleko, předaleko (S01E06)

(epizoda)
  • USA Part Six: Far, Far Away (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Hledání velkoadmirála Thrawna pokračuje za hranicemi známé galaxie. (Disney+)

Recenze (47)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako epické… ale… měli ty Stormtroopeři opravenou zbroj červenou izolepou? Viděl jsem dobře? Každopádně, konečně trocha vysvětlení ohledně “velkovezíra”. Potvrzuje ale jen to, jak debilní nápad je z Ahsoki dějově jen další řadu toho animáku. Řada daleko za polovinou a teprve začíná dávat smysl první epizoda. Fialohlavka se chová jako ukázková kráva (jako fakt vyhání transport s vybavením?) a je protivnější vyloženě s každým dalším slovem. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Sabine dostáva svoju možnosť nájsť v nehostinnej krajine Ezru. Thrawn sa snaží naložiť zásoby aby sa dostal preč z planéty a začal svoj inkvizičný boj. Ahsoka sa z papule veľryby dostáva rovno pod paľbu inkvizičných blasterov generála Thrawna. Prevedenie: Iba veľmi ťažko sa mi hľadá kritika. Dostávame primeranú dávku nostalgie, akcie či už vesmírnej alebo tej so svetelným mečom. Už sa teším kam sa posunieme nabudúce. 90% ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lars Mikkelsen je ako Thrawn super, s jeho tvárou sa však maskéri mohli pohrať viac. Pasáže s Baylanom a jeho padawankou mám rád, ale začínam sa obávať, že do konca série nebudú poriadne niekam viesť. Všetko robia iba v náznakoch a vykračujú si, ako keby boli na prechádzke. Sabinne je naďalej otravná a hľadanie Ezru pomocou korytnačiek bolo tak trochu infantilné. ()

Textorix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Perfektný cast, veď viete koho myslím. Trawn má strašne badass nástup, takto má vyzerať zaporak ktorý budí rešpekt a strach zároveň. Za mňa tento seriál prekonáva už aj Manda, lebo tu snáď ani nie je výplňová epizoda. Každá jedna časť je absolutna nalož akcie, referencií a posúva dej ďalej. Finále bude isto veľké. ()

Veskoslav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten nástup jeho legií. I to bohatě stačilo:) A Ezra? Velice milé překvapení, co se týče podoby. Nějak tak si člověk představí vyhnance po letech samoty. A když jsem viděl render animovaného Ezry s fousy a teď naživo. Ano, tvůrci to trefili. Ale celkově Thrawn. Okamžikem, kdy promluví, tak víte, že Nová republika je u konce. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Uniforma Thwarna (Lars Mikkelsen) vychází z německých nacistických uniforem. Zejména jeho kalhoty, čímž se zpátky odkazuje na původní trilogii, kdy Impéirum mělo k „nacistům“ velice blízko. (Veskoslav)
  • Jak vlajková loď velkoadmirála Thrawna (Lars Mikkelsen) Chiméra, tak jeho legie Stormtrooperů užili na opravy taktiku zvanou Kincugi. Japonské umění opravy pomocí zlata, které nutnost opravy dává na obdiv jako součástí historie předmětu než něco, co je nutné skrýt. (Veskoslav)
  • Sestry Noci (dathomirské čarodějnice) byly poprvé představeny v románu „The Courtship of Princess Leia“ z roku 1995 (spadá do SW Legends), aby následně byly znovu vzkříšené v Klonových válkách (od r. 2008). (Veskoslav)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno