Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hera se musí zodpovídat Nové republice, zatímco v daleké galaxii dojde k opětovnému shledání. (Disney+)

Recenze (36)

Fin_429 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co to bylo? Tohle má být předposlední epizoda? V předposledním díle má nastat zvrat, něco, co vás povzbudí a budete se cítit natěšení na tu poslední. Bože můj, tohle byl Vývar všeho nejhoršího z Ahsoky, okořeněný parádním klišé a neskutečně na nic linkou na začátku, která byla navíc ještě k tomu všemu trapná. Vážně, tohle bylo něco.. Aspoň že to ta temná strana táhne nahoru a neválí se v blátě jako ta světlá. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Priemerna epizoda s jednou mecikovou saradou "filozofa" Baylan-a s Ahsokou a predlhou nelogickou "potyckou". Ze je "nelogicka" berte s velkou nadsadzkou, toto je SW a teda vacsina je takych. Kazdopadne okrem heroickych uskrnov kladasov sa neudeje nic. Najlepsie to zhodnotil Thrawn, totiz, ze "dobri" stracaju cas. Suhlasim, ako divak som cca polovicu casu epizody stratil meh, od predposlednej epizody som mal rozhodne vecsie ocakavania. Snad budu naplnene tou zaverecnou. ()

Reklama

AllShallFall 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Strašně moc se mi líbí to propojení seriálů a filmových episod. Lahodí mi ten styl, starých klasických Star Wars. A co samozřejmě také nezklamalo. Když celá jednotka strormtrooperů prostě nedokáže zlikvidovat  protivníka :D To je prostě také stará klasika. Ale co už. To jsme u Star Wars už za ty roky zvyklí. Proto více nechápu reakce některých zdejších. S čím vlastně jdete koukat na Star Wars? Však tohle je od nepaměti stejné, frčí na tom půl světa a vy se teď hrozně divíte, že vlastně hlavní hrdinové se z toho obklíčení dostanou. No to je ale novina co? Už to dělal Luke Skywalker v 77 roce a byli jste z toho odvaření a teď máte hemzy. Pravděpodobně byste to udělali celé lépe co? Samej kritik tady a odborník přes scénáře a režii. Tak si pusťte třeba ordinačku. Tohle přenechte těm, co mají pochopení pro tenhle žánr a jsou ve svém nebi. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hloupé je to až strašidelně. Když si člověk uvědomí, že by Thrawn měl představovat nesmírně vychytralého a schopného vojevůdce, pak je těžké pochopit, proč aktuálně působí jako diletantský imbecil (a není v tom sám). Body za stále nejasné náznaky "vedlejších úmyslů" Baylana a Shin, triky a roztroušené vtípky, jinak jde o zatím nejslabší epizodu. 5/10 ()

inmax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím, že nejlepším ukazatelem kvality tohoto dílu bylo, že byl najednou konec a na hodinách bylo o 40 minut víc. Ale stejně mám pořád takový pocit, že se jede na půl plynu. Viděl jsem Ezru, jak skáče z jednoho toho vozítka na druhý a likviduje banditi jak otravné mouchy. Viděl jsem Shin, jak bojuje do posledního dechu, že se prostě nevzdá. Bohužel je asi moje představivost bohatší než ta scénaristů. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama