Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ahsoka je konfrontována se svou minulostí, zatímco její spojenci podnikají záchrannou misi. (Disney+)

Recenze (73)

hustle_sweat 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sabine je force sensitive , Jacen je force sensitive , KAŽDÝ JE FORCE SENSITIVE !   Flashbacky do klonových válek i souboje byli nádherné . Anakin měl ovšem ten uncanny digitální obličej , to ale nemění nic na tom že to je další filler kde polovina epizody je zaměřena na oblohu či objekt zatímco Ahsoka má zkřížené ruce.  Vážně doufám že se dočkáme vysvětlení kde jsou všichni force sensitive bytosti v době nového řadu. ()

clump 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fanservis, ale dobře udělanej a smysluplnej. Jako u většiny dílů (a ostatně u většiny Star Wars) i tady by se samozřejmě daly najít určitý neduhy – a mnozí je bezpochyby budou rozmazávat. Ale co se mě týče, prostě to válcuje, důležitý momenty fungujou a jsem v podstatě šťastnej, že se mi konečně dostává pravých sequelů Lucasových Star Wars (ke kterým nedokonalosti a nutnost benevolentního přístupu patří taky). Ano, dialogy by mohly být delší a mohlo by jich být víc, ale i ta strohost má leccos do sebe. Pro fanoušky předchozích Filoniho seriálů je každá věta plná významů a každá promluva spouští řetězec asociací a emocí. Anakin vypadá nakonec fakt dobře, po konci minulý epizody jsem se trochu bál, ale zbytečně. Vidět Anakina v brnění a s fešnym sestřihem z Klonových válek v podání Haydena Christensena je velmi specifickej typ požitku, kterej asi běžnej divák nedokáže plně ocenit. Ale pro nás, co jsme s animovanym Anakinem Matta Lantera strávili roky a vždycky měli rádi i Haydenova, je to elektrizující a zásadní moment našich životů. Kruh se uzavřel. V ohozu z Pomsty Sithů pak Anakin působí, jakoby vystoupil přímo z roku 2005. Dobrá práce a pro mě asi zatim nejmíň rušivý digitální omlazení, co jsem viděl. Jen škoda, že ty pasáže s Anakinem byly vlastně celkem krátký. Chci víc. A přiznám se, že mě dost baví i ty novorepublikový politicko-byrokratický intermezza. Jo a Carsonovi Tevovi a jeho letce dejte proboha vlastní seriál! Ahsoka je prostě nacpaná skvělýma postavama, takže by se to dalo říct i o řadě dalších (Baylan a Shin, kde se po smrti Raye Stevensona nabízí animovaná podoba; Mon Mothma vs. Senátní dozorová komise; dobrodružství Huyanga během tisíců let; pohádky o lothkočce…). ()

Reklama

Veskoslav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vidět 1. generaci klonových vojáků ve skutečném brnění a ne CGI je něco, co člověk chtěl vidět už hodně ale hodně dlouho. A ten zbytek? Lahůdka:) A lidé jako krvinka skutečně dokazují, že bez znalostí předchozího seriálu Rebels a CW Vám to absolutně hovno řekne a budete akorát za hlupáka, když nevíte, co je to Purrgil:) ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kto by to povedal, ze Jedi-ovia pred smrtou nevidia svetlo na konci tunela a neskoncia v "ocistci" ale u svojho majstra, kde "halucinuju". :) Kazdopadne vizualne zaujimavy diel s epickejsim zaverom, kde sa dozvieme, ako paradne vedia "velrybo-krakeny" "jump-nut" vesmirom. Inak sa nedeje nic na ziadnej dalsej dejovej linii, co je skoda. Inak, uz od druhej epizody si stale usmevne predstavujem, ze keby som si na hrud pripol blister plny ibalginov - mam asi najvyssi vojensky RANK v Novej Republike v StarWars univerze. :D ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Smíšené pocity. Jednak hezké flashbacky a easter-eggy. Ale od setkání s Anakinem jsem přeci jenom čekal více. Ahsoka a Anakin spolu utrousili pár vět a mám v sobě nenaplněný pocit z jejich setkání. Zbytečně se točilo okolo Hery a Nové Republiky, jejíchž úloha byla v této epizoda naprosto zbytečná. Musím se na to podívat ještě jednou, ale podobné pocity jsem měl při seriálu Obi-Wan Kenobi, když se Vader po letech setkal s Obi-Wanem a taktéž si nic moc neřekli. Chválím ale závěrečný odlet s Purrgily. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (9)

  • Veškeré zboje klonových vojáků jsou vyrobené. Poprvé se tak nejedná o CGI a pokračuje se tak v trendu, který zavedl Obi-Wan (od r. 2022) s 501. oddílem v rámci Chrámu Rytířů Jedi. (Veskoslav)
  • Svět mezi Světy (World Between Worlds) se původně nazýval Vergence Scatter a můžeme jej například vidět i v tajných poznámkách dávných rytířů Jedi v Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019). (Veskoslav)
  • V rámci flashbacků uvidíme dvě válečné operace. První je bitva o Ryloth, domovskou planetu Hery Syndully (Mary Elizabeth Winstead). V té době vedl rebelii proti Separatistům její otec generál Cham Syndulla. A druhá je během Obléhání Mandalore a občanské války, kdy se republikové vojska spolu s loajalisty vedené Bo-Katan Kryze, postavila proti vojskům Maula na konci Klonových válek (od r. 2008). (Veskoslav)

Reklama

Reklama