Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomhle prequelu k Armádě mrtvých přemluví tajemná žena bankovního úředníka Dietera, aby jí pomohl vyloupit údajně nejbezpečnější sejfy v Evropě. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (214)

Krabak 

všechny recenze uživatele

Seriál absolutně o ničem. Hlavní postavy nudné, ploché, bez toho, aniž by si je divák něják oblíbil. V podstatě každá z hlavních postav mě tam nehorázně štvala. Ale když už to byl TOP tip na Netflixu, tak jsem se fakt musel podívat, co že je v této době vrcholem... Pokud tohle, tak je mi z toho dost špatně. Dále Tigran Hovnokimian, nebo jak se píše, se taky najebe všude. Já toho rádoby komika opravdu už nemohu vystát. Seriál měl dva plusy. První, že skončil, druhým byla animace těch sejfů.---> 15% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Jebnutý som v prvom rade Ja, lebo mi viditeľne nestačí dočítať sa v komentároch, že toto nie je žiadny horor. Čo z duše fakt nenávidím, sú tieto prijebané teen snímky (okrem tých krátkych z pornhub) námetovo o drogách, respektíve nesúce sa presne v totožnom duchu, ako v tomto prípade, o nepolapiteľných čorkároch so schopnosťami Bruce Leeho či Alberta Einsteina. Kurva keby tu bola aspoň štipka z horor žánru, ale toto je asi taký prequel k “Armáde mŕtvych”, ako je Star Trek pre Star Wars. Moja chyba, no nemilosrdný budem tak či onak, lebo nemám rád keď niekto ojebáva, respektíve sa baví na môj účet. Toto NIE JE ŽIADNY HOROR, toto je čistá trapárna .. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Tak nějak jsem čekal, o čem to nakonec celé bude, a ono to skoro o ničem nebylo. Škoda, přeškoda, protože první asi třičtvrtěhodina byla vážně zábavná a slibná, Matthias Schweighöfer je sympaťák a očividně mu to jde i za kamerou a vcelku vtipná byla také hudba (jódlování v noční můře). Nakonec se z toho ovšem stala taková televizní jednohubka, která by bývala potřebovala lepší scénář, nebo výrazně kratší stopáž. ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(6,5/10). Matthias Schweighöfer (detail - hercovo příjmení nejde vyslovit jako příjmení filmového hrdiny) je ohromně talentovaný herec. Přesvědčil mě o tom už v mnoha projektech. Tady se dokonce posadil na režisérské křeslo. Vůbec se za to nemusí stydět. Armáda lupičů byl možná trochu zbytečný, ale přesto i zábavný akční film. Sledujeme příběh mé oblíbené postavy z Armády mrtvých. Jak se stal vrchním louskáčkem trezorů. Kdyby nešlo tuto postavu, tak se na tento origin vykašlu. Ovšem tady jsem tomu dal šanci a v první polovině filmu jsem rozhodně nelitoval. Je to hravé, zábavné a otvírání sejfů patřičně propracované. Ovšem v druhé půlce už pro diváka úspěch Sebastiana a přidají se k tomu ještě typická klišé. Českého diváka určitě potěší slyšet jeho rodný jazyka a v mém případě bylo až děsivé, jak si člověk navykne na angličtinu. Čeština mi pak přišla nepřirozená, ale jako dokreslení autenticity to je skvělý prvek. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Snyderov Army of the Dead ma celkom bavil. A rád som si pozrel aj solovku s Dieterom. No doteraz nechápem ako je možné, že tento prequel vyšiel v ten istý rok a prečo táto postavu dostala sólovku. Keď to oznámili, som sa nie len čudoval, ale aj krútil hlavou. Fakt potrebujeme tento prequel ? Nie nepotrebujeme, podľa mňa, no nie je to niečo čo by niekomu ublížilo pri pozeraní a navyše je to celkom fajn jednohubka. Matthias Schweighofer je trošku podivín, ale to je aj v Armáde. Lúpeže sú celkom fajn a v závere ma to dokonca aj začalo trošku viac baviť.  Bavilo ma aj prepojenie na Army of the Dead a ak vás Snyderov film bavil, kludne odporúčam aj tento prequel. 70% - 3* ()

Galerie (54)

Zajímavosti (10)

  • Jako centrála Interpolu, která se ve filmu nachází v Lyonu, posloužilo kongresové centrum na Vyšehradě. Natáčelo se i na jiných místech Prahy. (paragonb)
  • Jedná se o prequel filmu Armáda mrtvých (2021) a zároveň o druhý film, ve kterém herec Matthias Schweighöfer ztvárnil roli Ludwiga Dietera. Zajímavostí je, že zmíněný herec se ujal i režie. (EMMY)
  • Když tým Interpolu hlídá budovu kasina, ve kterém je poslední sejf, a Delacroix (Jonathan Cohen) rozhodne, že počkají do pěti do rána, při pohledu na Beatrix (Noémie Nakai) na obrazovce vedle ní nejdříve vidíme čas 8:43:47, poté 8:43:56 a pak znovu 8:43:47. Na konci scény se čas změní na 24hodinový formát místo původního 12hodinového. (Anyk)

Související novinky

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

23.07.2021

A je to oficiální. Netflix potvrdil, že nedávný akční zombie thriller Armáda mrtvých od režiséra Zacka Snydera dostane pokračování. Snímek měl již před premiérou potvrzené dva prequely, hraný Army of… (více)

Reklama

Reklama