Reklama

Reklama

Cube

  • Japonsko CUBE ichido haittara, saigo (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Šest mužů a žen různého věku se ocitá v zamčené a uzavřené tajemné místnosti ve tvaru kostky. Nemají žádné představy, kde jsou, a rozhodnou se utéct. Musí vzájemně spolupracovat a dešifrovat kód potřebný k opuštění kostky. (JasonCZ)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (19)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Japonci si po 24 letech vzpomněli a Kostku a natočili další verzi. Tak, že 5 chlápků a jedna ženská jsou uvězněni v kostce a snaží se z tam dostat a to se táhne skoro 2 hodiny. Herci jsou příšerní a psychologie dostává na prdel  třeba ta ženská skoro celý film nic nepředvede jen na konci si vzpomene, že v jakési místnosti  bylo číslo 999 a nakonec i přežije. Pak je zde jakýsi dědek co se přizná, že vraždil lidi v jednu chvíli chce umřít, aby se potrestal , aby o pár minut později valil  kecy o tom, že chce přežít jelikož má rodinu pak ho někdo zabije a je to prezentované tak, že mě ho má být líto, ale proč by mělo, když se chová jak kretén a zabíjel lidi  ? Jakési děcko pro změnu se jenom tak náhodně z ničeho nic rozhodne, že se zkusí zabít nemá žádný důvod jen si řekne hele teď se zkusím zabít. Dalšího mlátil i s bratrem otec a ten bratr se zabil, ale k čemu je to tady dobré? Do toho jsou zde kecy jak jsou dospělí zlí,  ale kromě jednoho co má s nima špatné zkušenosti a asi i toho kluka jich nikdo jiný nemá  naopak ten dědek nadává na mladé , ale proč nevíme radši vůbec. Edit na konci zjistíme , že většina z nich tam pracovala a ten dědek to dokonce postavil tak jak to, že se z tama kurnik šopa nedostal?  20 procent za úvod ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Jakožto fanoušek kultovní Kostky (té první, další dvě už pro mě kultovní nejsou), jsem se na tenhle japonský remake rád mrknul a úplně zbytečným ho neshledávám, minimálně pro Japonce. A dlouho mi přišel docela fajn, i když nevýrazné postavy mě nijak zvlášť nezaujaly. Ale od absurdní scény, ve které se najednou na stěnu záhadně promítne vzpomínka na sebevraždu bratra jednoho z účastníků, to jde s filmem z kopce. Až do podivně nedomrlého konce. Vytýkat filmu s tak absurdní zápletkou jako je Cube absurditu nějaké scény je sice absurdní, ale je to prostě tak, absurdita na druhou. A melodramatická, což je ještě horší. ()

Reklama

Zíza 

všechny recenze uživatele

1. tyhle filmy mě moc neděsí, 2. tenhle bohužel ani neměl tu správnou mrazivou atmosféru - minimálně pro mě se ji nepodařilo vybudovat. 3. přišlo mi to takové nudné, vlastně mě to nebavilo – ale původní Kostku nijak zvlášť nežeru. 4. Koukala jsem vlastně jen kvůli hercům (ne že by tu měli co hrát), protože mám většinu z nich moc ráda, hlavně Sudu. 50 %. Titulky. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Dlouhou dobu jsem chtěl dát smířlivé dvě hvězdy, ale poslední půl hodina to podělala ještě víc, než to bylo podělané doposud. Asi takhle - ono to není vyloženě špatné, záběry kamery jsou třeba solidní a jako japonská verze pro Japonce, kteří vůbec neznají nebo z nějakého důvodu nechtějí vidět originál, to ujde. Ale ve srovnání s originálem, jehož jsem fakt obrovský fanoušek, je to prostě hrozně špatné. V čem Kostka vyniká a výrazně se odlišuje od ostatních filmů svého druhu, na to japonská verze vyloženě kašle. Scénář je mizerný a hloupý, postavy jsou všechny do jednoho dementní, nesympatické, silně nepromyšlené a když už se je to snaží nějak víc představit, zvolí si to tu nejkýcovitější možnou cestu a navíc i ty pasti jsou celkem nezajímavé. Nejhorší na tom ale je tempo scén, které je tak neskutečně zoufale pomalé a nudné, že jsem to snad u žádného jiného filmů v životě neviděl. A když už se to ke konci vydalo svojí vlastní cestou, čekal jsem, že se režisér na rozdíl od originálu aspoň pokusí vysvětlit, kdo za tou kostkou stojí a proč, ale ne, nechal to úplně stejně otevřené a zvraty v závěru nechal skoro všechny stejné, jen jeden má vlastní a je to zrovna ten jediný pitomý - ačkoli, v tomhle podání a s nefunkčním scénářem z těch zvratů nefunguje ani jeden. Tohle se fakt nepovedlo. Lepší 1* ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak toto sa vážne nevydarilo. Je to lacná napodobenina kocky a najhoršie je na tom, že ničím iným ani nechce byť. A to preto, že všetko alebo skoro všetko tu už bolo práve v Kanadskej kocke. Len v originále boli lepšie charaktery postav, pasce i celkový vizual, tu nič sa k tomu ani nepribližuje. Vôbec nechapem načo bolo toto dobré, celkom zbytočné pokračovanie, ináč slušne vynaliezavej série. Slabé 2*. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama