Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmu Hostel II sledujeme tři mladé Američanky, které pod vedením exotické a okouzlující známé z Evropy vydávají z Říma na společný víkendový výlet do lázní s příslibem odpočinku, zotavení a posílení svých přátelských pout. Najdou dívky to, co hledají? Nebo se staly obětí klamu, následkem kterého se z nich stanou pouhé loutky v rukou úchylných a privilegovaných lidí z celého světa, kteří na stejné místo cestují potají za účelem ukojení svých příšerných potřeb a tužeb? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (464)

EdaS 

všechny recenze uživatele

Tentokrát jsem se nenudil. Eli Roth nejspíš přece jenom kámošením s Tarantinem pochytil pár informací o tom, jak se točí filmy, takže druhý Hostel má už něco jako atmosféru a závěr bych opatrně nazval působivým. Není to sice o nic menší sračka než jednička (příběh zůstává stejný, jen oběti jsou teď holky), ale svou hovadností spíš baví než prudí. Využití lidovek (byť českých) mi přišlo docela zajímavé a na Rotha nezvykle osobité. Ale hlavně je tu Milan Kňažko, který se pro roli ultradrsného zabijáka Saši asi narodil - na scénu s cikáňaty nezapomenete, za to ručím! P.S. Zhlédnuto z ripu pracovní DVD kopie, povalujícího se na internetu. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

O něco lepší pokračování. Teda jinak a lépe řečeno....z nuly sme se vyhoupli alespoň na úroveň hloupého amerického hororu. Každopádně už se vyvarovali několikaminutových černých míst, ale i tak to nezachránili. Stejně tak to nezachránili ani čeští a slovenští herci namíchaní s americkými hollywoodskými herci či československé prostředí a hudba. Je to vyloženě béčkový horor, který může být rád alespoň za 2 hvězdičky. ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Hostel 2 je opravdová blbost, nevím jaký jiný odborný termín zvolit. Eli Roth psal scénář asi zhulený, jinak to nevidím. Nejdříve se snaží navodit cool teenagerskou atmosféru drsnými studentkami (slovník, zájem o drogy), ale pak do toho pustí na párty nějaké hopsalala lidovky. To je ještě drobnost, jenže v takovém duchu se odehrává celý film. Jednou si drsňák vytahuje brusku na obličej a pak málem s brekem odběhne k mamince, naopak strašpytel, bojící se tetování by po chvíli vraždil i pohledem. Bohužel má ale smůlu, neboť studentka, dříve, s prominutím, posraná strachy najednou řeže koule jedna radost. Takové "cool" změny nejsou sice předvídatelné, ale poměrně nelogické, atmosféra je pak téměř nulová a vy jen čekáte na závěrečný fotbálek s hlavomíčem... Celkově tedy dávám 1 hězdu za jedinou povedenou scénu kravé koupele (Jestlipak krev čistí lépe než můj sprchový gel?) 2/10 ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Mám rád úchylný filmy a tenhle byl nakonec jedna radost. Jedničku už si vybavuju spíš mlhavě, takže se od ní můžu vesele odprostit. Tohle je pro mě zatím nejlepší Eli Roth... Dobře natočený film s dobře zvrhlým humorem (snídaně pro kočku, cikánský haranti, nůžky a fotbálek v závěru, asi nechtěně i Slovenský Krumlov...) a stejně zvrhlým násilím (dámská jízda s kosou při svíčkách, poprava dítěte, kanibal), který baví od začátku do konce (na ten konec zvlášť). Klíčem je dívat se na to jako na nenáročný béčko, hezky s nadhledem. A asi taky mít jen minimální očekávání. We're the normal ones. (screeny) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Přidalo se na mučení. Kluky vystřídaly lepé holky. Gang má pod palcem Milan Kňažko. Před scénou mučení hraje lidovka. Výběr hlavních představitelů (Roger Bart, Richard Burgi) je adekvátní. Temná atmosféra, a spolu s ní téměř všechno, nabrala mimořádně bizarní rozměry. Eli Roth pomrkává na diváka snad v každém záběru. Nepříliš častý hororový subžánr torture porn není rozhodně pro každého diváka a nepřivodí esenci zvanou dobrá nálada. Jenže tomuhle filmu je naprosto ukradené, jak se k němu diváci postaví. Jede si svou vlastní cestou, a pokud se divák ocitne sám v roli mučené oběti, je to jeho problém. 80% ()

Galerie (103)

Zajímavosti (12)

  • Natáčení probíhalo v barrandovských ateliérech, v Českém Krumlově (který stejně jako v prvním díle zastupuje Bratislavu), v Karlových Varech, v Českých Budějovicích, ale i na Slovensku. Na filmu spolupracovali i čeští kaskadéři. (Bauer)
  • Hororový sequel stál 10,2 milionu a během prvních tří dnů promítání (8.–10. 6. 2007) přinesl distributorovi Lionsgate 8,2 mil. amerických dolarů. Celkový výdělek v USA se vyšplhal jen na 17,6 milionu, přičemž předcházející část utržila před rokem 47,3 mil. dolarů. Celosvětové tržby pak dosáhly 35,7 milionu. (imro)

Související novinky

Mission: Impossible trochu jinak

Mission: Impossible trochu jinak

01.09.2010

Film se především nebude jmenovat Mission: Impossible 4 ani M:I:IV. A Ethan Hunt nebude suverénním hlavním hrdinou. O velení se totiž podělí s dalším agentem v podání Jeremyho Rennera. Studio… (více)

Cesta časem, rozvod, zombies a Hobit

Cesta časem, rozvod, zombies a Hobit

29.11.2006

Tak jako minulý týden, i tato středa je mimořádně plodná. Filmových novinek se urodilo tolik, že je prakticky nemožné vybrat mezi nimi tu nejlepší a nejzajímavější - a mě tedy nezbývá nic jiného, než… (více)

Reklama

Reklama