Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tom Cruise se vrací jako Ethan Hunt, agent přísně tajné vládní agentury IMF (Impossible Missions Force). Jeho kolega Sean Ambrose (Dougray Scott) se dal na cestu zločinu a ukradl vzorek smrtícího syntetického viru s názvem Chiméra, který by mohl vážně ohrozit celé lidstvo. Ambrose plánuje Chiméru prodat tomu, kdo nabídne nejvíce, výměnou za většinový podíl ve vítězově farmaceutické firmě. Ethana si předvolá nový šéf IMF (Anthony Hopkins) a pověří ho úkolem povolat na pomoc Ambroseho bývalou milenku Nyah Nordoff-Hallovou (Thandie Newtonová), nádhernou ženu, která zlotřilému agentovi zlomila srdce a má tedy šanci znovu získat jeho důvěru. Když se však Ethan s Nyah setká a stráví s ní noc, okamžitě se do ní zamiluje. Oba nyní musí dopadnout Ambroseho a udržet Nyah naživu poté, co se jí podaří proniknout do hnízda zmijí. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (666)

Peytl 

všechny recenze uživatele

Jakožto do včerejšího večera impósiblem nepolíbený panic musím konstatovat, že jestli by tohle byl můj začátek milostného života, pak raději skončím na operačním stole, kde bych si nechal polívkovou lžící upravit intimní partie tak, abych nebyl schopen jediného čísla s kýmkoliv. Film je skutečně důkazem toho, že nic není nemožné a toyota za to rozhodně zodpovědnost nenese. Nicméně, nemůžu tento snímek nedoporučit, například svým nepřátelům, infatilním imbecilům a dalším individuím jistě taková taškařice prospěje a při ztotožnění s Tomášem se o ně pokusí možná i slabá erekce, respektive to vyřeší nová vrstva horní, vlhkost se vsákne raz dva do ní. Tragikomická koláž a přehlídka všemožných debilit, které jsou už po dvaceti minutách nezapamatovatelné a dá se na ně snad koukat jen s partou zfetovanejch negrů s letlampou a kleštěma, sorry, za to vykrádání, ale pár kámošů s brkem v tlamě (kteří mě původně napadli) by byli slabým čajíkem pro scientologického pana domácího a jeho impósibl záležitost. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Stále to mám rád, pretože je to Mission Impossible a má to štýl, ktorý. Príbeh nie je zlý, ale ani struhujúci taktiež záporáci, či niektoré postavy sú nevýrazné. Prvá Mission Impossible mala grády, adrenalínové akcie a skvelý dej. No tu do druhého pokračovanie moc toho neostalo. Dokonca mám námietky aj proti hudbe Hansa Zimmera, nie že by bola zlá, kvalitná určite je, však je to predsa Zimmer, ale ta hudba sa mi skôr hodí do Gladiátora. A čo sa týka štýlu režiséra Johna Wooa, tak to je presne jeho štýl, akčná stránka mu ide, ale tých spomalovačiek tam bola hromada aj na mňa a to ich mám rád. Celkovo keď to zhrniem, tak sa jedná o lepší akčný film s dobrými akciami, slabým scenárom a klasickým Cruisom. 70% - 3* ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Druhá Mise je zcela jiná. John Woo neponechal kámen na kameni, dovezl si sebou holuby, natáhl akční scény o zpomalovačky a z Tomáše udělal bitkaře a motorkáře. Druhý díl se mě kdysi nelíbil, pak zase líbil a dnes jej považuju opět za nejslabší dílek série. Špionážní atmosféra se vytratila, záporák je velmi slabý a Hopkinsova výpomoc je úplně zbytečná. Alespoň že soundtrack se povedl. 60% ()

Satan 

všechny recenze uživatele

Motorky v plamenech, holubice ve vzduchu a Hunt se dvěma bouchačkama...a jo, tohle režíroval John Woo. Esteticky a vizuálně asi nejoriginálnější M:I. Obsahem nudná romantická břečka se solidními akčními scénami, které dost často překračují hranici teatrálnosti a absurdnosti. Zábava to ale je i tak slušná, byť se jedná jednoznačně o nejhorší díl série. John Woo si měl za mořem vybrat (a vybral) vhodnější projekty pro jeho specifický styl. ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Ne doprdele opravdu ne proboha vazne jedno velke NEEEEEEE! jak mohl John Woo takhle klesnout prokristaboha 57% no to je snad fake hodnoceni nebo co pro mne zustane uz navzdy kultovni serial Nulova sance prvni filmove zpracovani byl jeste uchazejici spionazni thriler ale tato odpornost brutalne sestrihana naproste debilne natocena a potazmo naprosto bez poradny akce [volne prelozeno proste to nema koule] je jednim z nejodpornejsich akcnich odpadu co jsem kdy videl fakt nepochopim jak mohl mr action Woo takhle zdegenerovat to je vec nevysvetlitelna pro mne jedno z nejvetsich zklamani co jsem kdy videl nezmenil sem nazor ani po druhem zkouknuti takze radeji uz nikdy vice KRAVINA HRUZA A OSTUDA!!!!!!!! ()

Galerie (78)

Zajímavosti (45)

  • Motorka, na které jezdí Ethan Hunt (Tom Cruise), je Triumph Street Triple. (MiCM)
  • Když si na začátku filmu nasadí Ethan Hunt (Tom Cruise) sluneční brýle, je možné po chvíli v jejich odrazu vidět kameru. (imagoo)

Související novinky

Woo, Cruise a válečný velkofilm?

Woo, Cruise a válečný velkofilm?

28.10.2009

John Woo sice kvůli problémům s rozpočtem nenatočil svůj epos z dob čínské revoluce 1949, zřejmě se ale vrátí do podobného období s válečným velkofilmem Flying Tigers. Ten by měl vyprávět skutečný… (více)

Hvězdy pro Murphyho

Hvězdy pro Murphyho

20.04.2006

Je to už nějaký ten čas, co se kariéra Eddieho Murphyho svezla směrem k infantilním komediím a nachází se v stavu akutního nedostatku kvalitních rolí pro kdysi veleúspěšného herce. A ani jeho… (více)

Reklama

Reklama