foto

Nikol Štíbrová

  • nar. 4.10.1986 (30 let)
    Rakovník, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Nikol se narodila 4. října 1986 v Rakovníku. Od mala navštěvovala dramatický kroužek. Brzy přišli i první role a to v pohádce Dračí prsten, kde se zahrála vedle slavného Franca Nera. Dále pak účinkovala ve večerníčku Broučci, v seriálu Když se slunci nedáří, v pohádce Jezerní královna či v inscenaci Na zámku. Do povědomí širší veřejnosti se dostala především díky seriálu Pojišťovna štěstí. V květnu 2006 odmaturovala na rakovnickém gymnáziu a nyní studuje VŠE v Praze.

Jan "Honzis" Kronich

Herecká filmografie

2010 Legenda o sudu (studentský film)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
2007 Láska In Memoriam (TV film)
2004 Pojišťovna štěstí (TV seriál)
2001 O ztracené lásce (TV seriál)
2000 Jabloňová panna (TV film)
Na zámku (TV film)
1998 Jezerní královna
1995 Když se slunci nedaří (TV seriál)
1994 Dračí prsten (TV film)

TV pořady

2016 Pomáhej s humorem - Konto Bariéry (TV pořad)
2012 7 pádů Honzy Dědka (TV pořad)
2010 Prostřeno! (TV pořad)
VIP zprávy (TV pořad)
2008 One Man Show (TV pořad)
TOP STAR magazín (TV pořad)
2006 Maxi Clever (TV pořad)
2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace