foto

Cristine Rose

  • nar. 31.1.1951 (66 let)
    Lynwood, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 The Better Half
2011 Take Me Home
2010 Jeffie Was Here
2009 Až tak moc tě nežere
2008 Float
Shades of Ray
2007 Cook-Off!
2005 Ledový sen (TV film)
Paní Harrisová (TV film)
2000 Po čem ženy touží
Pokrevní sestry (TV film)
1999 Big Split, The
1997 Last Time I Committed Suicide, The
1996 For the Future: The Irvine Fertility Scandal (TV film)
1992 Just My Imagination (TV film)
1991 Poprvé (TV film)
1990 Burning Bridges (TV film)
Extreme Close-Up (TV film)
1988 Terrorist on Trial: The United States vs. Salim Ajami (TV film)
Verdikt
1987 Ishtar
1986 Rodná vlast
1977 Trial of Lee Harvey Oswald, The (TV film)

TV seriály

2017 Trial & Error (TV seriál)
The Verdict (E13)
The Case Gets Bigger (E07)
Secrets & Lies (E06)
další epizody (5)
2016 Vražedná práva (TV seriál)
What Happened to You, Annalise? (S02E10)
2015 Aquarius (TV seriál)
A Whiter Shade of Pale (S01E06)
Hrdinové: Znovuzrození (TV seriál)
2012 Longmire (TV seriál)
The Worst Kind of Hunter (S01E06)
2011 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Noretta (S07E07)
Památky (S06E23)
2010 Hrdinové (TV seriál)
Umění klamu (S04E17)
Tobě nablízku (S04E15)
Čerstvé rány (S04E14)
další epizody (4)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Hlavou proti zdi (S05E20)
2009 Hrdinové (TV seriál)
Pátá úroveň (S04E12)
Díkůvzdání (S04E11)
Hysterická slepota (S04E05)
další epizody (17)
2008 Heroes: Going Postal (TV seriál)
Heroes: The Recruit (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
Dualita (S03E13)
Náš otec (S03E12)
Zatmění 1/2 (S03E10)
další epizody (12)
Mentalista (TV seriál)
2007 Hnutí mysli (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
Bezmocnost (S02E11)
Příběhy s poučením (S02E09)
Čtyři měsíce předtím (S02E08)
další epizody (14)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
Před šesti měsíci (S01E10)
Není co skrývat (S01E07)
Velký skok (S01E03)
další epizody (5)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Vánoční cenzura (S02E11)
Brunch (S02E03)
Lovespring International (TV seriál)
Saved (TV seriál)
Velká láska (TV seriál)
2005 První prezidentka (TV seriál)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Jak se Phoebe vdávala (S10E12)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Milá Emily a Richarde (S03E13)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
The Lyon's Den (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Life with Bonnie (TV seriál)
Nemocnice Presidio (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Jak Ross zpíval neslušnou píseň (S09E07)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Christopher se vrací (S01E15)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Otevřená kniha (S01E05)
Philly (TV seriál)
V tajných službách (TV seriál)
2000 Býk (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Ally (TV seriál)
Providence (TV seriál)
Však ty víš (TV seriál)
Zoe, Duncan, Jack & Jane (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Detektiv Buddy Faro (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Lovná zvěř (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Jsou určité hranice (S01E08)
Cracker (TV seriál)
C-16: FBI (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
George & Leo (TV seriál)
Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
413 Hope St. (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Men Behaving Badly (TV seriál)
Moloney (TV seriál)
Praštěná holka (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
1995 Jeff Foxworthy Show, The (TV seriál)
1994 Boys Are Back, The (TV seriál)
Ellen (TV seriál)
Modelky s.r.o. (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
1993 Almost Home (TV seriál)
Diagnóza vražda (TV seriál)
Elvira Show, The (TV seriál)
Grace v jednom kole (TV seriál)
Chůva k pohledání (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Dědictví otců 2/2 (S06E17)
Dědictví otců 1/2 (S06E16)
1992 Down the Shore (TV seriál)
Flying Blind (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Palace Guard (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Ferris Bueller (TV seriál)
1989 Anything But Love (TV seriál)
Famous Teddy Z, The (TV seriál)
Life Goes On (TV seriál)
1988 Báječná léta (TV seriál)
Dear John (TV seriál)
Empty Nest (TV seriál)
Just the Ten of Us (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
TV 101 (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Mr. President (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
My Sister Sam (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
Valerie (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)
Měsíční svit (TV seriál)
Spenser: For Hire (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Kate & Allie (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2008 Hrdinové: Exkluzivní speciál (TV film)
2007 Odmaskovaní hrdinové (TV seriál)

TV pořady

2007 Filmnut (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace