Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bezstarostnému Ryanovi jednoho dne zazvoní telefon, v němž ho neznámá žena prosí o pomoc. Byla údajně unesena, jmenuje se Jessica a jen náhodou se jí podařilo zprovoznit rozbitý telefon. I když je nejdřív Ryan na pochybách, díky telefonu slyší, jak únosci Jessicu bijí. Chystají se zbít i jejího syna, a to se už Ryan rozhodne jednat. Na policii dojde ke rvačce a místní šerifové na něj nemají čas, a tak se rozhodne jednat sám. Sebere auto bezpečnostní služby a únosce pronásleduje. Kvůli baterii v telefonu je však ztratí. Podaří se mu ale zjistit, že únosci se vydali na letiště pro manžela Jessiky, a rozhodne se jejich plán dalšího únosu zmařit. Ryan navíc odhalí i další tajemství - záznam na videokameře, kde se policisté dopouštějí vraždy. Brzy tedy pochopí, že stojí proti zkorumpovaným strážcům zákona... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (410)

kingik 

všechny recenze uživatele

Průměrný, ale přesto vcelku napínavý thriller se točí kolem dvou telefonů. Z poškozeného telefonu se unesená žena Kim Basinger dovolá cizímu muži, jenž vzápětí začne brázdit město s mobilem u ucha a pátrat po ohrožené neznámé. Škoda, že je to tak všechno předvídatelné, má to sice spád, ale scénář ani na okamžik v ničem nepřekvapí, a to se týká i finále. Prostě průměr. 60% ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Jen výjimečně lze najít ve filmovém průmyslu tak ukázkový případ product placementu, jako je tenhle filmeček. Nicméně musím uznat, že jsem se u téhle zbytnělé reklamy na NOKII ani trochu nenudil. Výhodou snímku je překotné tempo a rozumná stopáž. Třebaže jsem citlivý na odbytý scénář a nelogičnosti v ději, v tomto případě mi nedostatky tohoto druhu nevadily. Basingerová jako hlavní herecká hvězda přitahuje pozornost asi jako má babička v noční košili, ale ani to není na překážku. Pokud nemáte velká očekávání, dává snímek slušnou šanci na zábavu a představuje lehký žánrový nadprůměr. Celkový dojem 65%. ()

Reklama

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Komu není z hůry dáno... David R.Ellis svojou režisérskou impotenciou dokonale sprasil naozaj výborný nápad. Naivita niektorých scén a dialógov s prehľadom podráža nohy vážnej nálade a výbornej atmosfére filmu. Prístup ako pri Final Destination 2, kedy človek rezignuje na vážnosť snímku, tento krát nefunguje. Škoda preškoda. S takým hereckým ansáblom to mohla byť pod taktovkou niekoho zručnejšieho pecka. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Chris Morgan .. Čistokrevný příklad filmu, který mohl být hodně kvalitní, ale na větší výšiny v hodnocení je limitován hlavně scénářem (mimo jiné). Tento úděl by šel přehlédnout, kdyby film dostal jen o trochu poutavější vizuální zpracování, lepší režii a ještě více nadhledu (ne že by to šlo brát vážně) nebo naopak vážný tón, apod. Jinak není moc co pitvat, na dané úrovni je vše tak dokonale průměrný a na hranici únosného klišé skvěle fungující polothriller, že se nedá nudit a snímek jde bez úhony jednou přežít. Režisér David R. Ellis, když už nic extra nepředvedl, tak alespoň od počátku nasadí velmi příjemné tempo a nepoleví až do závěrečných titulků. Odpustit se tak dá všudypřítomný product placement nebo kolísající herecké výkony, protože hlavní je zábava a ta se dostaví. 70%. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Na prekvapenie to bolo od režisera/kaskadera Richarda R. Ellisa viac než fajn jazda a hlavne keď hlavnou pointou filmu sa stáva mobil a doslova jeho všestranné využitie, proste film funguje aj ako jedná veľká reklama ale aj upozornenie kde sú ešte nedostatky operátorov. Herecké obsadenie je dosť bohaté a v celku aj dobre funguje pre film, hlavne Chris Evans, Jason Statham a William H.Macy, až na Kim Basinger, s nej sa stane až nadmieru veľká hrdinka. 70% ║Rozpočet$25milionovTržby USA $32,003,620Tržby Celosvetovo $56,422,687 ()

Galerie (40)

Zajímavosti (16)

Reklama

Reklama