Reklama

Reklama

Faerie Tale Theatre

(seriál)
USA, (1982–1987), 23 h 10 min (Minutáž: 40–58 min)

Tvůrci:

Shelley Duvall

Předloha:

Jacob Grimm (kniha), Wilhelm Grimm (kniha), Robert Browning (kniha) (více)

Hrají:

Liza Minnelli, Ned Beatty, Lesley Ann Warren, Mick Jagger, Art Carney, Pam Dawber, Valerie Bertinelli, Peter Weller, Vincent Price, John Lithgow, Bud Cort (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(27)

Recenze (4)

Heroine 

všechny recenze uživatele

Neviděla jsem ani ten od Burtona, ani ten s Jaggerem, takže asi nemůžu hodnotit moc objektivně. Viděla jsem jen jeden díl, a to Jack a stonek fazole. Vážně nevím, co přesně bylo tímhle seriálem zamýšleno. Má se to líbit dětem? Nebo je to taková úchylná zábava pro dospělé? Přijde mi to trochu zábavné, trochu děsivé, a něčím až depresivní. Hlavní roli Jacka hrál výborně Dennis Christopher, a tím pádem to na odpad! nebylo, ale jinak je to děsivá záležitost. ()

Lokutus 

všechny recenze uživatele

Těžko říci, co Timovi způsobilo takhle neuvěřitelně slabou chvilku.. Po vynikajícím Vincentovi a bezvadném Frankenweeniem je tento snímek mnohem víc ve stylu nedělní odpolední pohádkové televizní inscenace... Jediné, co ho činí zajímavým je zajímavé herecké obsazení.... ()

Reklama

vaviva 

všechny recenze uživatele

Dalo mi to práci se prokousat k tomuto názvu, když jsem hledala Krásku a zvíře se Susan Sarandon a Klausem Kinskim , kterou jsem viděla už je to hodně let, tvůrci hodně obšlehli z původního filmu s J. Maraisem , volně v prostoru ruce držící svícny počínaje a odletem do nebes na závěr , ale koneckonců, průšvih to nebyl, a tak , i protože mám tento příběh v jakékoliv formě ráda , za mě dobrá 4 ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama