Cleveland show (TV seriál)
Cleveland Show, The
Komedie / Animovaný
USA, 2009, 22 min
Anthony LioiPlakáty
Ve spin-offu oblíbeného amerického seriálu Griffinovi se setkáme se sousedem Petera Griffina, Clevelandem Brownem. Poté, co ho jeho žena Loretta podvedla s Quagmirem a utekla od něj, dává druhou šanci své středoškolské lásce Donně, kterou opustil manžel. Brown se za ní přestěhuje do svého rodného města ve Virginii, i se svým synem Clevelandem Juniorem. V jejich novém bydlišti je čekají Donniny děti - šestnáctiletá Roberta a ženami posedlý pětiletý Rallo - a také noví sousedé - ukřičený buran Lester či manželský pár medvědů Tim a Arianna (kteří jsou dost citliví na to, když někdo upozorňuje, že jsou medvědi). [Zdroj: Prima Cool] (oficiální text distributora) -
Animovaný seriál sa bude zameriavať na postavu Clevelanda Browna zo seriálu Family Guy po tom, ako sa odsťahuje z Rhode Islandu do Virginie spolu s novou rodinou - manželkou Donnou, 16-ročnou dcérou Robertou a 5-ročným synom Rilom. Okrem nich tu ešte bude Cleveland Junior z predchádzajúceho manželstva, ale oveľa tučnejší a starší ako vo Family Guy, rodinka medveďov a anglická rodinka. Seriál by sa mal začat vysielať v priebehu roku 2009. (NeosinneR)
B!shop
No moc nechapu, proc kdyz uz museli udelat serial nektery postave z Family Guy, musel to bejt zrovna dosti nevyraznej a nezajimavej Cleveland, misto toho bych daleko radsi sledoval akcicky super dobytkare Quagmirea, ale ve vysledku to je docela fajn zabava, ktera sice pouziva podobny schema jako Family Guy, takze nechybi flashbacky, particka kamosu v hospode, obcas znacne uchylacky pribehy a fotrik, kterej je dobrak a co muze posere. Proste slabsi odvar z Family Guye, kterej by byl dejme tomu ultra edice a tohle je jen takova basic. Coz ale neznamena, ze bych se nebavil, vzdycky rad kouknu na novej dil, v kazdym je cemu se zasmat, i tady se najdou zajimavy vedlejsi postavy, no a animace je na fajnovy urovni. Proste jako vypln pri cekani na novej dil Family Guye nebo American Dada se to hodi.(14.1.2010)
CrypzzXD
Pořád mi vrtá v hlavě, proč zrovna Cleveland... Ze seriálu Family Guy je to dost nevýrazná a nezajímavá postava. Určitě bych raději jak už psal B!shop sledoval akcičky super dobytkáře Quagmirea. Jinak Cleveland show se podle mě vůbec neliší od průměrných amerických sitcomů... Stejný humor, béčkový příběh atd atd. Koukat se na to rozhodně dá, ale pravidelné návštěvy televize tenhle pořad určitě nezajistí. Seriál doopravdy jen pro sobotní odpoledne. 60%(13.3.2011)
Segrestor
Jen doufám, že tahle vlna černošských spinoffů nepostihne i jiný seriály. Teď šátrám v paměti, kde se ve vedlejší roli mihl nějaký černoch. Tak například v Dexterovi byl jeden policista černoch. Mohl by mít vlastní seriál o tom, jak pátrá po Dexterovi. V Breaking Bad byl jednou z postav černoch, mohl by. V Lost jich hned bylo několik. Mohli by mít vlastní ostrov a tam běhat jako na tom původním. Nevím, zdá se mi to ztřeštěné, aby se to tak dělo v širší míře a pohnutka tvůrců Family Guy je mi tak záhadou. Můžou takhle ze seriálů vyjmout třebas všechny Vietnamce a udělat jim solo show? ..by mě zajímalo. Seriál o Clevelandovi ale není úplně špatný. Naopak tzv. černý humor je fakt super. Černoši se tomu musí strašně smát. Jestli pili šampaňské a nežili v černém dešti, líbilo se jim Cosby show nebo Fresh Prince, tak určitě musí. Jestli ale žijí v South Central Los Angeles tak bohužel ví, že: SHIT AIN'T LIKE THAT! IT'S REAL FUCKED UP! :)(14.5.2012)
BigDeal
Pokiaľ ide Cleveland svojou vlastnou cestou v štýle starých černošských sitcomov, odkazuje na ich kultúru a používa svoj humor, je to fajn. Horšie je, že sa stále nevie odpútať od Family Guya, snaží sa ho napodobňovať (nepochopiteľne) a preto bude stále braný len ako nejaký menší spin-off. Úplne najhoršie je, keď namiesto vtipov začne ponúkať len nevtipný záchodový humor typu: vyspal som sa s chlapom, teraz budem minútu vracať. Takže kvalita klesá a stúpa od 2* po 4*, bodaj by sa to časom zbavilo odpadových scén a ustálilo na tých štyroch.(15.1.2010)
Kryton
Spin-off,který mě zatím svým pilotním dílem nepřesvědčil. Po 5 dílech je to bohužel stejné. Cleveland mě ve Family Guyi vůbec nebavil a asi proto ho radši přemístili do vlastní show. Plno "černošských" vtipů nechápu a nebýt medvěda a malého Ralla bych ani jeden díl nedodíval. Slabota!(1.10.2009)
SexyAjinka
Tak začala jsem na 4, ale musím po shlédnutím nových dílů jednu strhnout. No a jak to zhodnotit. Seriál mě nejdřív chytil, protože je zde Clevland, hrdina známý z The Family Guy, ale tohle se Family Guy ani na míli nepřiblíží. Ze začátku mě trochu bavilo malé černé dítko a jeho dospělé názory, jenže to už dokázal Stewe a dokonale. Takže se to časem okouká, potom dobrý medvěd, který sice postrádá reálný základ, ale budiž. No a když se do toho seriálu zakoukáte, hned vám dojde, že je to točené pro černé. Není to myšleno sice nijak rasisticky, ale ty jejich vtipy o násilí a loupežích mi někdy vtipné skutečně nepřijdou. Spíš dost trapné a hrubé. Family guy je taky dost drsný, ale vtipy pasují a jsou k smíchu. Ale tohle mě vůbec nepřesvědčilo, už to ani nesleduji.(1.5.2011)
Fanucci
Naprostá katastrofa...otřesný spin off. Proč dostala nejslabší postava z Family Guye vlastní pořad mi není moc jasné.(29.4.2012)
Torision
Pět hvězd naprosto bez potíží. Je to spávně ujetý, nekorektní a drze vtipný stejně jako Griffinovi.(3.5.2011)
Paxxx.cz
Další z mnoha neúspěšných pokusů o překonání simpsonů. Seriál v podstatě nepřináší nic nového, ale i tak jsem se u něj docela pobavil, takže slabší čtyři.(22.10.2010)
hellstruck
No,pořád lepší než Griffinovi ..(7.3.2011)
Beckett51
Nuda a trapnost.(13.3.2011)
Eldrick
Cleveland je taková černošská verze Homera, ale jinak je to od třídu níž než příbuzný FAMILY GUY.(28.3.2011)
ivishka
Celkem vtipnej spin-off Clevelanda. Až na to že mi spíš než originální kreslenej seriál hodně připomíná překreslenou verzi Step By Step. Nejvíce mě baví postava malého Ralla :-D.(25.2.2012)
bartias
Soudě podle několika prvních epizod, The Cleveland Show není nic víc nebo míň než spin-off úspěšného Family Guye. Animák je střižený podle stejného vzoru, nechybí v něm taťka a syn ťulpas, buranský soused a mluvící zvíře. Drsné mimino vystřídal drsný malý kluk. Pilotní epizoda sice zazářila, ale kvalita vzápětí padla na šedý průměr. Je proto otázkou, jestli potřebujeme další seriál od Setha MacFarlana, který jenom kopíruje svého předchůdce.(24.12.2009)
tomeek
Po třetím dílu mě témata příběhu nazaujala natolik, abych dával (zatím) vyšší hodnocení. Je to takové slabé a dávat pět jen proto, že je to stejně kreslené jako FG je hloupost. Uvidíme časem. Zatím nic moc. Family Guy je mnohem vtipnější.(13.11.2009)
BoPo
Griffinovi sú skvelou záležitosťou, ktorá si neberie servítky pred nikým a ničím. Cleveland show ide v ich stopách. Rovnako nekompromisne a vtipne. Má to však jednu vadu. Prečo venovať tejto black verzii čas, keď sa môžem skvelo baviť na originále?(20.2.2011)
MGMCZ
Kolísám mezi 3 a 4mi hvězdičkami . Nakonec jsem dal lepší 3 . Myslím , že tohle nemuselo ani vyjít a mohli to dát do původního seriálu jako takovou chuťovku , ale občas se u toho člověk baví ..(25.3.2012)
SaNcHeZ_cz
Obávám se, že nejsem s tímto spin-offem kompatibilní. Originální seriál mi přijde poměrně zdařilý, ovšem toto je čistá snaha zopakovat něco stejného, na naprosto stejném základu. A to ještě hodně přitažené. Ne tím správným způsobem ovšem. Někde to nadvakrát jde. Tady nikoliv.(3.4.2011)
tojowoeZNK
Prvně sem chtěl dát 3 hvězdy, pak 4 a nakonec lupnu 5, protože jak sem se časem dostal do těch negrovtípků tak je to srovnatelná prdel s Family Guy. Cleveland junior je dokonalej loser a malej Rallo jede snad ještě větší bomby než Stewie a vždyt je tam i medvěd nebo barman mluvenej Davidem Lynchem !(20.4.2011)
The Viper
odpad!Trapné, rasistické, urážející. Negerská sračka, nechápu jak tohle mohlo projít. Už by taky ty imbecilové mohli točit ve prospěch bělochů, né jen používat všude negerský narážky na bělochy.(3.5.2011)
Fanklub seriálu
Související
- Family Guy Presents: It's a Trap (video film) (2010)
- Family Guy Presents: Something Something Something Dark Side (video film) (2009)
- Family Guy: The Story So Far... (TV film) (2009)
- Family Guy Presents: Blue Harvest (video film) (2007)
- Family Guy Presents: Stewie Griffin - The Untold Story (video film) (2005)
- Griffinovi (TV seriál) (1999)
Podobné
- Futurama: Fialový trpaslík (video film) (2009)
- Futurama: The Lost Adventure (video film) (2008)
- Futurama: Milion a jedno chapadlo (video film) (2008)
- Futurama: Benderova hra (video film) (2008)
- Everybody Loves Hypnotoad (video film) (2007)
- Futurama: Benderovo parádní terno (video film) (2007)
- Simpsonovi ve filmu (2007)
- American Dad! (TV seriál) (2005)
- Simpsons: Gone Wild, The (video film) (2004)
- Simpsons: Dark Secrets, The (video film) (2003)
- Bartovy hvězdné války: Simpsonovi vrací úder (video film) (1999)
- Futurama (TV seriál) (1999)
- Simpsonovi: Příliš drsný pro TV (video film) (1998)
- Simpsons Film Festival,The (TV film) (1990)
- Simpsonovi (TV seriál) (1989)
- Simpsons Christmas Special, The (TV film) (1989)
- Simpsons: Family Therapy, The (TV film) (1989)
- Simpsons, The: Family Portrait (TV film) (1988)