Reklama

Reklama

Cleveland show

(seriál)
  • USA The Cleveland Show
Ukázka z filmu
USA, (2009–2013), 32 h 13 min (Minutáž: 21–22 min)

Hudba:

Walter Murphy

Hrají:

Seth MacFarlane, Sanaa Lathan, Alec Sulkin, Marina Sirtis, Jason Sudeikis, Will Forte, Rutina Wesley, David Lynch, Lucas Grabeel, Josh Gad, Beth Littleford (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(88)

Ve spin-offu oblíbeného amerického seriálu Griffinovi se setkáme se sousedem Petera Griffina, Clevelandem Brownem. Poté, co ho jeho žena Loretta podvedla s Quagmirem a utekla od něj, dává druhou šanci své středoškolské lásce Donně, kterou opustil manžel. Brown se za ní přestěhuje do svého rodného města ve Virginii, i se svým synem Clevelandem Juniorem. V jejich novém bydlišti je čekají Donniny děti - šestnáctiletá Roberta a ženami posedlý pětiletý Rallo - a také noví sousedé - ukřičený buran Lester či manželský pár medvědů Tim a Arianna (kteří jsou dost citliví na to, když někdo upozorňuje, že jsou medvědi). (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (126)

kinghome 

všechny recenze uživatele

Oproti Griffinům naprostá sračka!!! Viděl jsem asi 10 dílů a naprosto mě to zklamalo. Jestli jsem se u toho dvakrát zasmál tak to je moc.Ale nakreslený je to hezky a proto ty dvě hvězdičky. A naprosto souhlasim s tim, že nechápu proč zrovna Cleveland??? Je to nejhorší postava z celejch Family guy! Tohle podle mího moc nedomysleli. ()

Sancoo 

všechny recenze uživatele

Podle mého názoru spíše zbytečný spin-off, když už tak měli vybrat spíše Quagmira. Rozhodně by to slavilo větší úspěch. Seriál jsem sledoval v telce, když byla zrovna nuda, nebo jsem měl čas, ale rozhodně mě to nechytilo natolik, abych tomu věnoval větší pozornost. Nemůžu tvrdit, že jsem se občas nezasmál, ale rozhodně to nebylo tolikrát jako při sledování Family Guye. Slabý odvar za 2*. ()

Reklama

tojowoeZNK 

všechny recenze uživatele

Prvně sem chtěl dát 3 hvězdy, pak 4 a nakonec lupnu 5, protože jak sem se časem dostal do těch negrovtípků tak je to srovnatelná prdel s Family Guy. Cleveland junior je dokonalej loser a malej Rallo jede snad ještě větší bomby než Stewie a vždyt je tam i medvěd nebo barman mluvenej Davidem Lynchem ! ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

První projekce tohoto seriálu z dílny Setha MacFarlaneho mě nijak zvlášť nezaujala, o to spíš, když jsem jí poměřil s bratrským Family Guy. Až po vstřebání několika epizod a přijití tomuto typu humoru na chuť musím napsat, že se mi spousta dílů s Clevelandem líbila víc než ty s Peterem. Největší přednost vidím v rodině Brownových, kde je to, na rozdíl od Griffinů, jejichž humor táhne jen Peter, Stewie a Brian, jedna osobnost vedle druhé. S každou další částí se návykovost zvětšuje. Next? American Dad, please :-) ()

Stanmi 

všechny recenze uživatele

No sice nejsem bůhvijaký odborník na Griffinovi, ale Cleveland Show mi prostě přišla lepší. Tvůrci ubrali trochu plynu a netlačí tolik na pilu, jinak se však drží prakticky stejného schématu, což mi naprosto vyhovuje a navíc Cleveland Brown je tady prostě sympaťák od přírody (i když asi za tím bude ten jeho knírek). ()

Galerie (314)

Zajímavosti (17)

  • Přestože byla pilotní epizoda odvysílána až 27. září, na internet unikla již během června. (Martin_W)
  • Scéna z druhé série, ve které tančí Rallo se svým pravým otcem, paroduje tanec Travolty a Umy Thurman z Pulp Fiction. (Martin_W)
  • V úvodní znělce, kde Cleveland zpívá "my happy mustache face", mělo být původně místo slova "mustache" (knír) slovo "black guy" (černoch). (Martin_W)

Reklama

Reklama