foto

Marcel Ochránek

  • nar. 21.4.1973 (43 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Dr. Ema (TV seriál)
Vdova (TV seriál)
2013 Kolonáda (TV seriál)
Parazit (divadelní záznam)
Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
Zlodeji detí (TV seriál)
2012 Búrlivé víno (TV seriál)
Dr. Dokonalý (TV seriál)
Rodinné prípady (TV seriál)
2010 Nesmrtelní (TV seriál)
2009 Rádio (TV seriál)
V mene zákona (TV seriál)
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2000 Ako divé husi (TV film)
1998 Obrus s monogramom (TV film)
1997 Byl jednou jeden polda II - Major Maisner opět zasahuje!
1996 Jozef Mak (TV film)
1995 Byl jednou jeden polda
1994 Gendúrovci (TV film)
Zo života dona Juana (TV film)
1990 Citové cvičenia (TV film)
1989 Škola detektívky (TV seriál)

TV pořady

2008 Chodili sme spolu (TV pořad)
Postav dom, zasaď strom (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace