Detektiv Nash Bridges (TV seriál)

Nash Bridges

Nash Bridges

Detektív Nash Bridges

Akční / Krimi / Komedie / Drama

USA, 1996, 122x45 min

Hrají:

Don Johnson, Cheech Marin, Jaime Gomez, Jodi Lyn O'Keefe, Yasmine Bleeth, Kelly Hu, Gary Graham, Annette O'Toole, Caroline Lagerfelt, Cary-Hiroyuki Tagawa, Stephen Lee, Jason Aaron Baca, Corey Johnson, Daniel Roebuck, Lucy Liu, Brad William Henke, Zack Ward, Derek Mears, Rob Stewart, Marc Worden, Emma Caulfield, Steve Austin, Stella Stevens, Ian Buchanan, Amber O'Shea, Don Novello, Mark Pellegrino, J. August Richards, Silas Weir Mitchell, Susan Walters, Aisha Tyler, Cress Williams, Josie Davis, John Finn, Andrea Roth, Mark Lindsay Chapman, Courtney Peldon, Pasha D. Lychnikoff, Wanda De Jesus, Leon Russom, Dakin Matthews, Cassandra Peterson, Titus Welliver, Sean Whalen, Dean Norris, Yvette Nipar, Gabrielle Fitzpatrick, Jay Harrington, Eric Allan Kramer, Grand L. Bush, Ken Marino, Ron Jeremy, Joseph Cortese, Raquel Beaudene, Roger Yuan, Anjul Nigam, Laura Cayouette, Jenna Lewis, Bellamy Young, Robert Ri'chard, Tommy 'Tiny' Lister, Shaun Toub, Max Martini, Paula Marshall, Rebekah Ryan, Patrick Fabian, David Fine, Glenn Frey, Meadow Sisto, Paolo Seganti, Serena Scott Thomas, Shannon Tweed, Kirk Fox, Tom Schultz, Cliff Simon, Stephen Berra, Willie Nelson, Penny Marshall, Jose Yenque, John Hawkes, Paul Popowich, Marvin J. McIntyre, Bruce Thomas, Judith Hoag, William Shockley, Samantha Smith, Leslie Jordan, Nikita Ager, Tracey Walter, Kieran Mulroney, Yeardley Smith, Taylor Negron, Luenell, Antwon Tanner, Costas Mandylor, Kari Wuhrer, Ely Pouget, Jon Huertas, Robert LaSardo, Randy J. Goodwin, Geoff Pierson, Frank Medrano, Jay Karnes, Dylan Bruno, Greg Vaughan, John Walcutt, Catherine Dent, Wade Williams, Michael Trucco, Brian Bosworth, Melinda Clarke, James Morrison, Alimi Ballard, Louis Mandylor, Christopher Rich, Alexandra Hedison, Lee Garlington, Dwight Hicks, Jana Marie Hupp, Julia Nickson, François Chau, Patrick Fischler, William Russ, Aasif Mandvi, Robert Rodriguez, Anne Francis, Kel Mitchell, Cristine Rose, J. Anthony Pena, John Pyper-Ferguson, Vanessa Dorman, Marco Rodríguez, Jesse Johnson, Stacey Travis, Gareth Williams, Cody Kasch, Willie Garson, Mariette Hartley, Kirk B. R. Woller, Robin Atkin Downes, Bill Smitrovich, Sydney Walsh, Randy Brooks, Scott L. Schwartz, Michael Wright, Suki Kaiser, Dan Severn, Christian Boeving, James Parks, Romy Windsor

• Gemini

Objektivně vzato to není o nic horší než L.A. Heat a spol., ale nemám rád Dona Johnsona :)(12.5.2003)

Takový lehkovážný seriál stojící v řadě dalších krimi, které sice nijak nepřevyšuje ani originalitou případů nebo jejich řešením, ale vtipem.(13.8.2006)

Príjemný seriál jednoznačne ťažiaci z Miami Vice. Ale má to skvelú odľahčenú atmosféru a solídne príbehy...(18.5.2006)

Don Johnson a Yasmine Bleeth vytvorili pekný párik. Hlášky lietajú a vzťahovo je tento seriál (na detektívku) fakt výborný. V podstate sa seriál viac venuje ich osobným problémom, ako pracovným. A to je škoda, pretože po tej vyšetrovateľskej stránke, ktorá patrí k detektívke, to mohlo byť viac obsiahle v každej epizóde. Ale pravdou je, že inak je to sranda, ktorá celkom zabáva a to si cením. A navyše, hlavné postavy sú veľmi sympatické. /70%/(21.7.2011)

Tak túto sériu ja vôbec neodsudzujem. V kriminálnych príbehoch síce nenájdete štipku originality, ale slovné prestrelky Dona Johnsona a Cheecha Marina stoja za to. Nash má navyše krásnu dcéru a rovnako peknú exmanželku. No tak nekúpte to. :-) (10.11.2004)(10.11.2004)

Nemůžu si pomoct, ale já se u seriálu skvěle bavím (koukám na to ale v originále, a těch slovních vtípků je na jeden díl hromada) - ten jemný humor mi trochu připomíná Castla. Akce i rodinné problémy jsou dobře namíchané, případy rozmanité.(4.10.2010)

Don Johnson si spomenul na časy MIAMI VICE a ponúka sa nám v síce nie tak coolovom, ale určite rovnako svižnom akčnom seriáli.(16.4.2011)

Dal by som aj štyri prisahám!!!!! Nato si však musím vypiť, hodiť žlté sako, kúpiť fajn káru a vymlátiť pol mesta. k tomu sem tam nejakú tu krásku pretiahnuť a to všetko stíhať zo šarmom terminátora. síce... hmm..To by bol asi plagiátorstvo!? 69%(23.6.2009)

Ja neviem prečo dostal tento seriál také nízke hodnotenie. Don Johnson a Cheech Marin sú skvelá dvojica. Zápletky jednotlivých častí rozmanité a človek sa pri nich určite nenudí. Aj vedľajšie postavy (Nashova rodina a kolegovia) dobre zapadajú do seriálu. Hudobné pozadie je tiež dobré, preto dávam 5*.(16.4.2006)

• elanista1

Co mam k tomu napisat, snaha o vtip tam je, ale naozaj len snaha a velmi nepodarena, pripady su dost nudne, chyba tam akcia, ak tam aj nejaka je, tak je jasne ze Nash Bridges sam odstreli vsetkkych nepriatelov a jemu sa nikdy ziadna gulka neujde, stale to konci rovnako, kriminalnik je stale odchyteny rovnakym sposobom, tolko k negativom.(12.1.2011)

Na svojí dobu to nebylo zas tak hrozný, dneska už bych na to asi nekoukal :)(12.12.2011)

je to skvela oddychovka(22.3.2009)

hrozně symapatičtí parťáci, vždy se na to rád koukám. Docela se divím hodnocení tady ! 5*(15.8.2011)