foto

Cody Runnels

  • nar. 30.6.1985 (32 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Jetsons & WWE: Robo-WrestleMania!

TV seriály

2017 Arrow (TV seriál)
Honor Thy Fathers (S05E21)
2016 The Edge and Christian Show That Totally Reeks of Awesomeness (TV seriál)
Arrow (TV seriál)
A Matter of Trust (S05E03)
Legacy (S05E01)
2015 Swerved (TV seriál)
2012 The JBL and Cole Show (TV seriál)
2009 Skladiště 13 (TV seriál)

Dokumentární

2015 W.W.E. 24 (TV seriál)
2013 WWE: The Top 25 Rivalries in Wrestling History

TV pořady

2017 NJPW Dominion (TV pořad)
NJPW Wrestle Kingdom 11 (TV pořad)
ROH Best in the World (TV pořad)
2016 ROH Final Battle (TV pořad)
TNA Bound for Glory (TV pořad)
WrestleMania XXXII (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2016 (TV pořad)
WWE Roadblock (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
2015 NXT TakeOver: Respect (TV pořad)
WrestleMania XXXI (TV pořad)
WWE Elimination Chamber (TV pořad)
WWE Extreme Rules (TV pořad)
WWE Fastlane (TV pořad)
WWE Hell in a Cell (TV pořad)
WWE Live from MSG 2015 (TV pořad)
WWE Night of Champions (TV pořad)
WWE Payback (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
2014 WrestleMania XXX (TV pořad)
WWE Hell in a Cell (TV pořad)
WWE Money in the Bank (TV pořad)
WWE Night of Champions (TV pořad)
WWE Payback (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders, Chairs and Stairs (TV pořad)
WWE Tribute to the Troops (TV pořad)
2013 WrestleMania XXIX (TV pořad)
WWE Battleground (TV pořad)
WWE Extreme Rules (TV pořad)
WWE Hell in a Cell (TV pořad)
WWE Money in the Bank (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (TV pořad)
2012 WrestleMania XXVIII (TV pořad)
WWE Elimination Chamber (TV pořad)
WWE Extreme Rules (TV pořad)
WWE Main Event (TV pořad)
WWE Night of Champions (TV pořad)
WWE No Way Out (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE Saturday Morning Slam (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (TV pořad)
2011 Clash Time (TV pořad)
WrestleMania XXVII (TV pořad)
WWE Extreme Rules (TV pořad)
WWE Hell in a Cell (TV pořad)
WWE Money in the Bank (TV pořad)
WWE Night of Champions (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (TV pořad)
WWE Tribute to the Troops (TV pořad)
WWE Vengeance (TV pořad)
2010 WrestleMania XXVI (TV pořad)
WWE Bragging Rights (TV pořad)
WWE Money in the Bank (TV pořad)
WWE Night of Champions (TV pořad)
WWE NXT (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (TV pořad)
2009 Ring of Honor Wrestling (TV pořad)
The 25th Anniversary of WrestleMania (TV pořad)
Tonight Show with Conan O'Brien, The (TV pořad)
WWE Backlash (TV pořad)
WWE Bash (TV pořad)
WWE Bragging Rights (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2009 (TV pořad)
WWE Hell in a Cell (TV pořad)
WWE Judgment Day (TV pořad)
WWE Night of Champions (TV pořad)
WWE No Way Out (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Superstars (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
2008 WrestleMania XXIV (TV pořad)
WWE Armageddon (TV pořad)
WWE Cyber Sunday (TV pořad)
WWE Judgment Day (TV pořad)
WWE Night of Champions (TV pořad)
WWE No Mercy (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE Unforgiven (TV pořad)
2007 WrestleMania XXIII (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2007 (TV pořad)
WWE No Mercy (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE The Great American Bash (TV pořad)
2004 TNA Impact! Wrestling (TV pořad)
1999 WWE SmackDown LIVE! (TV pořad)
1998 WWE Sunday Night Heat (TV pořad)
1993 WWE Monday Night RAW (TV pořad)
WWF Raw Is War (TV pořad)
1972 New Japan Pro-Wrestling (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace