foto

Pierre Tchernia

  • nar. 29.1.1928 (88 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Kontakt

  • Pierre Tchernia
    Artmédia 20
    Av.Rapp
    75006 Paris
    France

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Režijní filmografie

1992 Secret du petit milliard, Le (TV film)
Un beau petit milliard (TV film)
1991 Héloïse (TV film)
Huissier, L' (TV film)
1988 Bonjour l'angoisse
1984 Lucienne et le boucher (TV film)
1982 Voyageur imprudent, Le (TV film)
1979 Gueule de l'autre, La
1978 Grâce, La (TV film)
1977 Passe-muraille, Le (TV film)
1974 Krysy z temnot
1972 Le Viager
1967 Deux romains en Gaule (TV film)
1964 Do toho, do toho!
1961 Výhodná koupě

Dokumentární

1997 Jean Carmet, la liberté d'abord (TV film)

TV pořady

1965 Pokropený kropič (TV pořad)

Producentská filmografie

1958 La clé des champs (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace