foto

Jiří Zobač

  • nar. 30.7.1939 (77 let)
    Praha, Protektorát Čechy a Morava
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Herecká filmografie

1997 Arrowsmith (TV seriál)
1995 Golet v údolí
1992 Panelák (TV film)
1990 Freonový duch
1989 Volná noha
1987 Zuřivý reportér
1985 Pohlaď kočce uši
1975 Romance za korunu
1964 Kdyby tisíc klarinetů
Starci na chmelu

Dokumentární

2000 Zdeněk Liška (TV film)

TV pořady

2006 Zlínský festivalový galavečer (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace