Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hudební film o mladé Milušce (N. Konvalinková), která nadevše miluje zvířátka, ale v lásce nemá štěstí… Do veterinární „léčebny“ se sjíždějí majitelé nejrůznějších zvířat a ptáků, od štěňat až po nemocné tele či kobylku. Setkávají se s profesionalitou i ochotou lékařů a hlavně s ošetřující sestrou Miluškou, která pro každého tvorečka najde vlídné pohlazení, úsměv i pomoc. Dokonce přiměje lékaře (J. Bláha), aby navštívil nemocnou kobylku, s níž její poněkud tvrdohlavý majitel odjel bez ošetření. Je v tom z Miluščiny strany i trochu láskyplného snění, protože se jí mladý muž (B. Slováček), co s kobylkou přijel, líbil. Zůstalo ale jen při pěkném, i když trochu pošetilém snu, protože mladý muž je ženatý. Ale denní realita přemůže tu trochu smutku a Miluška zůstává dál věrná svým pacientům… (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

Hombre8 

všechny recenze uživatele

Docela půvabná hra se zpěvy pro milovníky zvířátek a Nadi Konvalinkové v nejlepších letech. Naivní, ne zrovna chytré, ale aspoň nenasere. Srstka nemohl chybět. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Taková unylá volovinka, která pobaví, ale není na ní nic zvláštního. Za pozornost snad stála v mini roli paní Stašová. Hudba je to hezká, ale ani jedna skladba mne nechytila, takže hodnotím v nižší kategorii. Možná i protože mám alergii na slečny, které se skoro násilím cpou chlapovi do postele. Což Miluška dělá a je to k zblití. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama