foto

Peter Firth

  • nar. 27.10.1953 (62 let)
    Bradford, Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (4)

Herecká filmografie

2016 Happily Ever After
Ve jménu Krista
Victoria (TV seriál)
2015 Dickensian (TV seriál)
MI-5: Vyšší dobro
2014 Undeniable (TV seriál)
2013 Mayday (TV seriál)
2012 Na věky věků (TV seriál)
2011 South Riding (TV seriál)
2006 Battle for Rome, The (TV seriál)
2005 Golfový sen
2004 Hawking (TV film)
2002 Já a paní Jonesová (TV film)
MI5 (TV seriál)
2001 Pearl Harbor
2000 Magicians, The (TV film)
Mladý Indiana Jones: Masks of Evil
Takový je život (TV seriál)
1999 Mrazivý faktor
Total Recall 2070 (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Zvláštní oddělení (TV seriál)
1998 Sedm statečných (TV seriál)
Velký Joe
Woundings
1997 Amistad
Cracker (TV seriál)
Dead Man's Gun (TV seriál)
Garden of Redemption, The (TV film)
Gaston's War
Holding On (TV seriál)
Marco Polo: Haperek Ha'aharon
The Broker's Man (TV seriál)
1996 And the Beat Goes On (TV seriál)
Malá čarodějka (TV film)
Merisairas
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
Neobvyklé dobrodružství
Resort to Murder (TV seriál)
1994 Anna Lee (TV seriál)
White Angel
1993 Krajina stínů
Perfektní manžel
1992 Heartbeat (TV seriál)
Highlander (TV seriál)
Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1991 Laughter of God, The (TV film)
Murder in Eden (TV seriál)
Prisoner of Honor (TV film)
Soldier Soldier (TV seriál)
Užít si života
1990 Blood Royal: William the Conqueror (TV film)
Burndown
Hon na ponorku
Children Crossing (TV film)
Incident (TV film)
Záchranáři u protinožců
1989 Tree of Hands
Trouble in Paradise
1988 Prisoner of Rio
1987 Born of Fire
Tickets for the Titanic (TV seriál)
1986 Northanger Abbey (TV film)
State of Emergency, A
1985 Letter to Brezhnev
Screen Two (TV seriál)
Životní síla
1984 Meč statečných: Legenda o Siru Gawainovi a Zeleném rytíři
1983 Aerodrome, The (TV film)
White Elephant
1982 Feuer und Schwert - Die Legende von Tristan und Isolde
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Tess
When You Comin' Back, Red Ryder?
1977 Equus
Joseph Andrews
1976 Lady of the Camellias, The (TV film)
Stíhači, na start!
1975 King Arthur, the Young Warlord
1974 Diamonds on Wheels
1973 Daniele e Maria
Her Majesty's Pleasure (TV film)
1972 Arthur of the Britons (TV seriál)
Bratr Slunce, sestra Luna
Country Matters (TV seriál)
Dobrodružství Černého bleska (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1970 Here Come the Double Deckers! (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Flaxton Boys, The (TV seriál)
1968 How We Used to Live (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

2009 Yellowstonský národní park (TV seriál)
2006 Starověký Řím: Vzestup a pád impéria (TV seriál)
2002 Filmové žánry (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace