foto

Johana Krtičková

  • nar. 27.5.1998 (18 let)
    Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Svatby v Benátkách (TV seriál)
2013 Lehká jako dech (TV film)
Špačkovi v síti času (TV seriál)
2011 Saxána a Lexikon kouzel
2010 Cesty domů (TV seriál)
Přežít svůj život
2009 Peklo s princeznou
Poste restante (TV seriál)
2007 Kdo hledá, najde (TV film)
O dívce, která šlápla na chléb (TV film)
O perníkové chaloupce (TV film)
2006 Swingtime (TV film)
2005 Ulice (TV seriál)
2004 Pojišťovna štěstí (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)

TV pořady

2013 Generace Y (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace