foto

Kamila Kikinčuková

  • nar. 31.1.1989 (27 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Kamila se narodila 31.1.1989 v Plzni ve znamení vodnáře. Jejími rodiči jsou herci Pavel a Jindřiška Kikinčukovi. Po základní škole studovala státní konzervatoř.

Účinkuje v divadle Pluto. V pohádce Nejkrásnější hádanka (2008) si zahrála dvorní dámu a ve filmu Gympl (2007) si zahrála Moniku. Objevila se i v seriálu Ordinace v růžové zahradě, kde si zahrála zdravotní sestřičku Stelu. V letech 2014 a 2015 hrála ve filmech Babovřesky 2 a Babovřesky 3.

Momentálně bydlí s přítelem na sídlišti na plzeňské Doubravce, kde chovají tarantule, rybičky a kočky.

ryccoly

Herecká filmografie

2015 Babovřesky 3
Blood Age
Policie Modrava (TV seriál)
Mrtvý v řece (S01E05)
2013 Kouzlo 4D (divadelní záznam)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Nejkrásnější hádanka
2007 Gympl
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)

TV pořady

2013 Kurňa, co to je? (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace