Reklama

Reklama

Po roční známosti požádá Tom Violet o ruku. Ona souhlasí, avšak ani jeden z nich v tu chvíli ještě netuší, že jejich vysněná svatba je dál, než by se zdálo. Violet dostane nabídku na dvouletou stáž daleko od jejich domova a Tom, který jí chce být nablízku, opouští místo asistenta šéfkuchaře, kde měl být brzy povýšen, jen aby podpořil svou nastávající v jejím kariérním postupu. Po příjezdu do Michiganu se všechno začíná pomalu hroutit. Zatímco Tom je nucen pracovat ve fast-foodu a jeho životní sny se rozpadají v prach, Violet si užívá nové místo ve skupině vedené šarmantním profesorem Childsem. Frustrace na obou stranách přibývá, svatba se stále odkládá, netrvá dlouho a pár se rozejde. Přesto je osud svede opět dohromady... (TV Nova)

(více)

Videa (40)

Trailer

Recenze (271)

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Nejsmutnější na Hollywoodských filmech je ta čirá snaha o originalitu a svěžest, která však nikdy nepřekročí nalajnované scénáristické příručky, kdy už dopředu víme, jak to dopadne. Navíc si u sledování všichni pospoleně uvědomíme, jak jsou pro Spojené státy důležité hodnoty jako volné podnikání a nutnost velké romantické svatby. Ostatně nic proti ničemu, ale v momentě, kdy zaměňujeme kýčovitou bílou a třípatrový dort za romantiku, tak se obávám, že je něco špatně s našim maloměšťáckým vkusem. Ale dosti hnidopišství, nakonec je to taková ta milá komedie od vedle s roztomilou dvojkou navrch. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Nicholas Stoller a Jason Segel nie je zrovna moja obľúbená dávka humoru, ale keď sa k tomu pridá Emily Blunt a Judd Apatow hneď to vyzerá lepšie. Ako som už spomínal Jasona moc nemusím a pozrel som si to hlavne kvôli Emily a asi o to viac ma prekvapila hlavná mužská postava. Tento krát bola napísaná a zahraná celkom dobre a hlavne dospelo ... no, dospelejšie (v kopačkách mi prišiel otravný). Aj keď zásnuby na dobu neurčitú majú celkom priehľadný príbeh dá sa tu celkom fajn pobaviť. Celkovo film nie je nič extra, ale herci ho dokážu vytiahnuť trochu viac na svetlo. 70% - 3* ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

po výborných Kopačkách a Dostaň ho tam mě tentokrát Stoller nepříjemně překvapil.Five Year Engagement je sice klasická Apatowovina s Jasoneme Segelem ve své standartdní looserovské poloze,avšak tentokrát nepříliš zábavná a hlavně proklatě zdlouhavá.Krácení stopáže minimálně o půl hodiny by filmu jen prospělo.Jediným plusem je tak snad jen opětovně sladká Emily Blunt...40% ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Snaha o originalitu spackala všetko, čo mohlo byť na tomto filme zábavné. Keď dám všetky srandičky bokom, zostane len nudná kostra s prepálenou stopážou. Herci sú sympatickí, spolu im to celkom klape, no po hodine toho istého ma skrátka dobehla nuda, vtípky jednoducho nestačili a túžobne som očakávala záver. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Škoda, že Judd Apatow (a ostatní producenti) zaspali na vavrínoch a už si myslia, že môžu všetko. 130 minút je skutočne zabijáckych a film sa naťahuje ako žuvačka a varí z vody. Tých pár scén, ktoré možno považovať za výborné sú automaticky "utláčané" množstvom vaty. Jason Segel je (bol) fajn vo formáte a lá HIMYM, ako ťahúň filmu robí len akési garde Emily Blunt (áno, som zaujatý!:). Ďalší film z radu romantických komédií, ktoré som pretrpel a hneď po dopísaní komentu aj zabúdam, že som niečo videl... ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Filmovalo sa na viacerých miestach v americkom štáte Michigan, a tiež v štáte Kalifornia. (MikaelSVK)
  • Kvůli celkovému doladění charakteru Suzie, kterou hraje americká herečka Alison Brie, „vybrousila“ herečka britský přízvuk posloucháním nahrávek čtení od své britské kolegyně Emily Blunt. (Dzeyna)
  • Téměř všechny restaurační scény byly natáčeny uvnitř detroitského podniku MGM Grand Detroid. (žvanimírek)

Reklama

Reklama