Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbení herci (10)

Christian Bale

Jeden z mála, kteří se přes dětské role dostali až na vrchol Hollywoodu. Patřím k těm, kteří si Chrise všimli až v Batman Begins. Démonický, uhrančivý, charismatický - už jen to jej předurčuje, aby se v mém žebříčku dostal tak vysoko :) Doufám, že v budoucnu nesleví z kvality výběru filmových rolí.

Clint Eastwood

Tvrďák nad tvrďáky. Uznávám, že disponuje značně úzkým spektrem výrazů (zavilý a ještě zavilejší), ale neskutečně mu sedne. Navíc s přibývajícími léty neztratil nic ze svého charisma. Prostě legenda.

Al Pacino

Co dodávat? Vždyť Kmotr mluví za vše. Bez Pacina by role Michaela Corleona byla minimálně "poloviční". Je to jeden z mála herců, kteří umí hrát jen očima.

Robert De Niro

Další z žijících legend herectví... jeho zachmuřený pohled ho sice zaškatulkoval do určitého typu rolí, ale v poslední době, kdy se objevuje často v komediích, musím uznat, že ty původní tvrďácké role mu sedly líp. Ale nutno uznat, že má smysl pro humor a např. v Hvězdném prachu exceloval v roli kapitána, kdy si udělal srandu nejen z těch tvrdých týpků co hrával ale hlavně sám ze sebe :) 

Jean Reno

Tvrďák s křehkým srdcem a psíma očima - kdo by mu mohl odolat? A ještě k tomu francouz :)