Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Zajímavosti k filmům (5 155)

Akta X - Přeskoč žraloka

Akta X - Přeskoč žraloka (2002) (epizoda)

V díle má Richard Langly (Dean Haglund) na sobě tričko s nápisem "Joey Lives!" Nápis odkazuje na Joa Ramona, skladatele punkové skupiny Ramones.

Akta X - 4-D

Akta X - 4-D (2001) (epizoda)

Díl je věnován památce Ricka Loyda Arreguina. Ricky, nevlastní syn José Arreguina, který v té době dělal rekvizitáře na seriálu, byl v šestnácti letech bezdůvodně zabit v Los Angeles před svou školou.

Akta X - Dnes se nic významného nestalo II

Akta X - Dnes se nic významného nestalo II (2001) (epizoda)

Příběh je pokračováním předchozí epizody Dnes se nic významného nestalo I. Tato věta zde nahradí obvyklý slogan "Tam někde venku je pravda". Frázi "Dnes se nic významného nestalo" (v originále "Nothing important happened today") si do svého deníku napsal král Jiří III. dne 4. července 1776, tedy v den, kdy Spojené státy vyhlásily nezávislost na Britské koruně.

Akta X - Dnes se nic významného nestalo I

Akta X - Dnes se nic významného nestalo I (2001) (epizoda)

V prvním díle 9. řady lze zaznamenat hned několik změn. Jsou tu nové obrázky v úvodních titulcích a hlavně se tu poprvé objevují čtyři průkazy FBI. První je průkaz agentky Danny Scullyové (Gillian Anderson), druhý patří Johnu Doggettovi (Robert Patrick), třetí patří Monice Reyesové (Annabeth Gish) a čtvrtý agentu Walteru Skinnerovi (Mitch Pileggi). Dále lze vidět nový nápis "The Unseen World" ("Nevídaný svět").

Akta X - Sám

Akta X - Sám (2001) (epizoda)

V tomto díle se poprvé můžeme seznámit s agentkou FBI Leylou Harrisonovou (Jolie Jenkins), která se nechala dobrovolně přiřadit do Akt X. Díky okolnostem v tomto příběhu však dočasně ze seriálu zmizela.

Akta X - Vevnitř

Akta X - Vevnitř (2000) (epizoda)

Díl je věnován památce člena štábu Jima Engha, který během natáčení tohoto dílu zemřel po zásahu elektrickým proudem. Šest dalších členů štábu bylo zraněno.

Akta X - Jistá smrt

Akta X - Jistá smrt (2001) (epizoda)

Díl je věnovaný památce Gregoryho Nathana Bonifacea. Herec, který si v tomto příběhu zahrál roli jednoho z drogových dealerů, zemřel 24. 12. 2000 při automobilové nehodě.

Zánik

Zánik (2015)

Natáčelo se v maďarském městě Budapešť.

Zánik

Zánik (2015)

Film měl pracovní název Welcome to Harmony. Tvůrci zvažovali, že se tak bude jmenovat i po dokončení. Nakonec se však rozhodli pro název Extinction.

Reklama