Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (15)

plakát

Katka (2009) 

Film, po kterém se vám udělá zle jak fyzicky, tak i psychicky.

plakát

2001: Vesmírná odysea (1968) 

Film, který je nadčasový svoji audiovizuální stránkou. Ovšem příběh, který je sám o sobě skvělý, je natažený z ideální půlhodiny na délku filmu, velmi kazí dojem a zážitek. Pomalý děj a až patnáctiminutové pasáže, kde se vlastně nic nestane zakopali tento film pěkně hluboko. Až budu mít v šuplíku nějaký silný tabák, tak se snad podívám znovu, ale střízlivý už nikdy.

plakát

Melancholie (2011) 

Film o všem a zároveň o ničem. Nápad ucházející, herecké obsazení výborné - z toho se už dá něco postavit. Je tu pár aspektů, které pohřbily film šest stop pod zem. 1) Hudba. Mám pocit, že na tomto tvůrci šetřili nejvíce. Jakoby natočili 2 minuty melodie, kterou neustále opakovali. Začalo to být až otravné. 2) Kamera. Roztřepaná kamera, stále dokola přibližující se, se do tohoto filmu absolutně nehodí. Ubírá na vážnosti děje a vytváří pocit, že se jedná o nějakou reality show. 3) Scénář. Některé scény jsou zbytečně dlouhé, některé úplně zbytečné. Třeba svatba zabrala půl filmu, i když se v ni vlastně nic nestalo. Celkově film působí dost nudně. Škoda.

plakát

Svěrací kazajka (2005) 

Viděli jste už někdy 12 opic s romantickým nádechem? Ne? Tak se podívejte.

plakát

Zmizení (2013) 

Tento film je konečný důvod, proč přestanu číst verbalovy komentáře. Chudák malý.

plakát

Silent Hill (2006) 

Jsem opravdu velkým fandou této hry a film tuto hru výborně vystihl. Hudba, atmosféra a vlastně i herci. Ten kdo hru nehrál, dává o 2 až 3 * méně a nedivím se tomu. Takovým lidem to nemůže nic říkat. Jedná se o ryze fanouškovskou záležitost.

plakát

Gravitace (2013) 

Vesmír je můj koníček. Vesmír mě fascinuje a představa, že bych se někdy do vesmíru dostal, je pro mě úžasná. Příběh a herecké výkony herců opravdu nejsou na špici, ale tento film mě do vesmíru dostal. Děkuji za to.

plakát

Bastardi (2010) 

Docela nevkusný film, na který jsem se podíval neúmyslně. Nic mě na tomto filmu nezaujalo. Dokud jsem se nezeptal sám sebe, co by dělal já v situaci učitelů? Jsem taková zvídavá povaha, která ráda řeční a je ráda, když ji někdo poslouchá a třeba se něco přiučí. Ideální učitel? Asi ano. A tito bastardi? Řekl bych vám co by si zasloužili, ale raději si to nechám pro sebe, protože posuzovat takovéto citlivé téma zdravým rozumem se dnes moc nenosí a bývá po zásluze potrestáno. Mluvím z vlastní zkušenosti.