Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Rodinný
  • Pohádka

Recenze (148)

plakát

Rain Man (1988) 

Vím, že jsem detailista a puntíčkář. Nicméně je zajímavé, když geniální počtář při výpočtu odmocniny výsledek zaokrouhlí také přesně na deset platných číslic - stejně jako blbá kalkulačka !

plakát

Tragéd Fantozzi (1976) 

,,Musíme jít hned zhlédnout Československý film." ,,Néééé"

plakát

Princezna a písař (2014) (TV film) 

Akční pohádka. Bylo by příliš přísné hodnocení napsat "Rafťáci pro děti" , přesto je poznat podobný rukopis scénáře a režie.

plakát

Byl jednou jeden polda III - Major Maisner a tančící drak (1999) odpad!

Není jiný film kde vás tak často a tak razantně bije do očí , že záběry před a po střihu přestože mají bezprostředně navazovat byly natočeny v jiný den, v jiném prostředí a chudák herec ani nevěděl, v jakém jeho postava byla a bude duševním a citovém rozpoložení a/nebo ve střižně vyplnili film vatou na požadovanou délku. Při trapně chaotické komedii s dvojníky jejíž scénář psala snad dohromady třída školních dítek jsem se začal obávat, jestli neprodělávám opakovaný několikaminutový mikrospánek.

plakát

Ničení povoleno (2013) (pořad) 

Někdy je snad i lepší nedělat nic než maximálně zkratkovité něco. Nůž motýlek a jeho test na fláku žebírek a PET láhvi vody, kde jsme se dozvěděli překvapivou informaci, že nožem se dá bodnout a říznout. Revolver Colt, ale jen v malorážkovém provedení.

plakát

Konec básníků v Čechách (1993) 

radikální změna - dřívější díly vypráví o určitých životních obdobích hlavních hrdinů, tento film zobrazuje dění okolo-konkrétně porevoluční bordel počátku 90.let. Takže narozdíl od předchozích aktuálnost ztratil velmi brzy. ... Sakra, Marek Vašut si opět zahrál někoho kdo v předchozích dílech nebyl a teď si sním všichni tykáme nebo měl představovat Honzu z Kolína představovaného dříve Karlem Rodenem?

plakát

Rozpaky kuchaře Svatopluka (1984) (seriál) 

Může být zajímavé na DVD, kde je slibována možnost volby - jako příležitost přesvědčit se jak Vaše rozhodnutí příběh ovlivní velmi nepatrně. V TV vysílání mnoho tlachání a rozebírání pitomostí a většinou repríza prvního uvedení na obrazovce: ...a co na to soudruh ing. Rejlek z centrálního energetického dispečinku ?

plakát

Vinaři (2014) (seriál) 

Nedá se na to koukat, nedá se to poslouchat.

plakát

Memento (1990) (TV film) odpad!

Pozorně si přečtěte obsah, jestli ORATORIUM také není umělecký žánr v oblasti vašeho zájmu, pak nemáte důvod sledovat - Fantasmagorické halucinace , s moderní klasickou hudbou, čeština se silným slovenským přízvukem.

plakát

Ve stínu (2012) 

Po ostatních stránkách velmi dobré, bohužel scénář trochu slabší. (pominu neuvěřitelné náhody...,ale řekl bych, že zobrazení zavádění pistole ČZ vz. 52 do výzbroje bezpečnosti a tetování jistých jednotek neodpovídá zcela skutečnosti(diplomaticky řečeno)) ... A chtěl bych někdy vidět film ve kterém, nebudou přiřazeny postavám: estébáci,představitelé židovské obce,esesák - role: obětí, zrádců, zlých a hodných ,podle toho v jakém roce byl film natočen.